Raw Berry Vegan Cheezcake este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 262 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână migdale, banane, caju și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Go Dairy Free are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boluri De Putere Brute, Brownies Din Semințe De Cânepă Crude, și Cremă De Fructe De Tofu Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele în robotul de bucătărie și procesați cu s-blade. Apăsați aproximativ 1 lingură în căptușeli pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați toate ingredientele în robotul de bucătărie și amestecați folosind lama S până când este netedă și groasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă pe crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Așezați 1/2 cană de curmale și 2 căni de căpșuni în robotul de bucătărie și amestecați cu s-blade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se toarnă peste 1/2 din cheesecake. Repetați cu afine și turnați peste celălalt 1/2.Se pune la congelator timp de o oră sau mai mult, se servește congelat.