Ravioli umpluți cu Ricotta (Ravioli di Ricotta)

Ravioli umplute cu Ricotta (Ravioli di Ricotta) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 821 calorii. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de sare și piper, ricotta, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli De Sfeclă Și Ricotta, Ravioli de sparanghel și Ricotta, și Ravioli cu morcovi și Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați ricotta, nucșoara, coaja de lămâie, Parmigiano-Reggiano și 1 ou. Se condimentează după gust cu sare și piper, se amestecă bine și se lasă deoparte.
Mutați făina pe o suprafață de lucru curată și creați un puț în centru.
Așezați ouăle, gălbenușurile și uleiul (dacă utilizați) în centru. Folosind o furculiță, bateți ouăle și uleiul împreună și începeți încet să trageți făina în amestecul de ouă. Frământați cu mâna până când toate ingredientele sunt bine combinate și aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute. (Alternativ, așezați toate ingredientele în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un cârlig pentru aluat. Cu mixerul la viteză medie, frământați aluatul până când este neted și elastic, aproximativ 5 minute.) Înfășurați aluatul în folie de plastic sau puneți-l într-un vas acoperit și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Configurați o mașină de paste și rotiți-o la cea mai mare deschidere.
Tăiați bucăți de aluat de dimensiunea unui ou. Lucrând cu o bucată de aluat la un moment dat, rulați aluatul în foi de aproximativ 1/8 inch grosime.
Așezați 1 foaie de paste pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și determinați aproximativ unde este jumătatea longitudinală. Folosiți o perie de patiserie pentru a uda ușor o jumătate din aluat cu oul rămas ușor bătut cu apă. Lingurați movilele umpluturii, aproximativ 2 lingurițe fiecare, pe jumătate din partea umedă a aluatului, lăsând aproximativ 1/2 inch între movile. Îndoiți jumătatea uscată a foii pe lungime pentru a acoperi umplutura. Apăsați foile de paste împreună pentru a sigila marginile din jurul umpluturii și apăsați orice exces de aer. Folosiți un tăietor de patiserie sau un cuțit pentru a tăia ravioli individuali. Pe măsură ce tăiați ravioli, așezați-le pe o farfurie sau o foaie de copt presărată cu făină pentru a nu se lipi. Repetați cu pastele rămase și umplutura.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați ravioli dintr-o dată și amestecați de câteva ori pentru a le scufunda și separa. Gatiti, neacoperit, la fierbere usoara pana cand pastele sunt doar fragede la muscatura, 2 pana la 3 minute.
Scurgeți bine ravioli și serviți cu un sos sau brânză dorită.