Ravioli Ricotta-Taleggio cu sos de ciuperci sălbatice
Ricotta-Taleggio Ravioli cu sos de ciuperci sălbatice ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,54 USD pe porție. Acest fel principal are 1376 calorii, 56G de proteine, și 82G de grăsime pe porție. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta din lapte de oaie, sare kosher, pancetta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Ravioli Ricotta-Taleggio cu sos de ciuperci sălbatice, Ravioli Taleggio cu unt usturoi Kale și sos de ciuperci + nuci de pin prăjite, și Ravioli cu un sos Alfredo cremos de ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Faceți aluatul. Mutați făina pe o tăietură mare și faceți o fântână largă în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Adăugați ouăle și uleiul de măsline și condimentați cu sare. Bateți ouăle cu o furculiță, apoi folosiți furculița pentru a sparge peretele puțului și încorporați făina în ouă. Adunați aluatul într-o bilă; nu vă faceți griji dacă există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
3
Frământați aluatul. Folosind călcâiele mâinilor, împingeți aluatul departe de dvs., apoi pliați-l înapoi peste sine și împingeți din nou (puneți tot corpul în el!). Continuați să frământați până când aluatul este neted și suplu, 10 până la 15 minute. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați să se odihnească cel puțin 1 oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Se amestecă umplutura.
5
Se amestecă ricotta, taleggio, ouăle, parmigiano și pătrunjelul într-un castron și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Brânză Taleggio
Pătrunjel
Brânză Ricotta
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Transferați umplutura într-o pungă mare de patiserie și dați-o la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
7
Rulează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Tăiați aluatul în patru bucăți. Aplatizați ușor o bucată, apoi treceți-o prin cea mai largă setare pe o rolă de paste de două ori, pudrând cu făină între ele dacă se simte lipicioasă. Îndoiți lungimea aluatului în treimi și treceți-l prin rolă încă de două până la trei ori. Continuați să treceți aluatul prin rolă, reducând setarea lățimii între fiecare rulare, până când ajungeți la a doua până la ultima setare și aluatul are o grosime de aproximativ 1/16 inch. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
9
Puneți jumătate din foile de aluat între hârtie pergament, înfășurați în folie de plastic și congelați până la 1 lună (veți avea nevoie doar de jumătate din aluat pentru rețeta de ravioli).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Plastic
10
Asamblați ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
11
Așezați lungimile aluatului pe o suprafață făinoasă. Periați ușor jumătatea inferioară a fiecărei benzi (partea cea mai apropiată de dvs.) cu apă. Tăiați colțul de pe punga de patiserie; pipați bile de umplutură de 1 inch, la distanță de 2 inci, pe jumătatea inferioară a fiecărei benzi. Îndoiți aluatul peste umplutură pentru a întâlni marginea de jos. Apăsați în jurul fiecărei bile de umplere cu degetele arătătoare, asigurându-vă că nu există bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
12
Tăiați ravioli folosind un tăietor rotund cu caneluri de 2 până la 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
13
Se transferă pe o foaie de copt prăfuită cu semolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
14
Faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
15
Stropiți uleiul de măsline într-o tigaie mare adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Adăugați pancetta și usturoiul și puneți-le la foc mediu-mare. Când usturoiul este maro deschis și parfumat, aruncați-l. Când pancetta este crocantă, adăugați ciupercile, condimentați cu sare și sotati până când ciupercile sunt moi și ofilite, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
2 Cepe Roșii Tăiate
Usturoi
Sare
17
Se toarnă bulionul de pui, se condimentează cu sare și se gătește până când sosul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Sos
Sare
18
Adăugați untul și gătiți, agitând tigaia, până când sosul se îngroașă și arată catifelat. Se condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Gatiti ravioli. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată; adăugați ravioli și gătiți 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
20
Transferați cu un skimmer sau o lingură cu fante în tigaia cu sosul. Aduceți sosul la fiert, agitând tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Skimmer
Tigaie
21
Se presară brânza și se învârte pentru a se combina.