Rețeta Ravioli prăjiți în sos de vodcă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această garnitură are 287 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sos de paste cu vodcă, usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ravioli prăjiți cu sos de vodcă, Ravioli de homar cu un sos ușor de vodcă de roșii, și Ravioli prăjiți cu sos Marinara.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 6 litri, încălziți 4 litri de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ravioli. Gatiti 3 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
3
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei și jumătate din unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați jumătate din ravioli scurse. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand o data sau de doua ori, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
5
Scoateți pe platoul mare de servire; acoperiți pentru a se încălzi. Repetați cu 1 lingură de ulei, restul de unt și ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Unt
Ulei De Gătit
6
Scoateți pe platou.
7
În aceeași tigaie, adăugați restul de 1 lingură de ulei și usturoiul. Gatiti la foc mediu 30 pana la 60 de secunde, amestecand ocazional, pana cand usturoiul este fraged. Se amestecă roșiile. Gatiti 1-2 minute, amestecand continuu, pana cand este fierbinte. Se amestecă sosul de paste. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand o data, pana se incalzeste bine.
Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.