Ravioli de spanac și ciuperci

Ravioli de spanac și ciuperci
Rețeta de spanac și Ravioli de ciuperci poate fi făcută în aproximativ 2 ore și 15 minute. O porție conține 982 calorii, 33g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,85 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ulei de măsline, spanac, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 11 mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ravioli De Ciuperci, Ravioli de ciuperci cu Pesto, și Ravioli Cu Ciuperci Sălbatice.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline. Când aproape fumați, adăugați ciupercile și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana se evapora tot lichidul din ciuperci, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați spanacul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
4
Se ia de pe foc și se pune amestecul în vasul unui robot de bucătărie. Pulsează până obții o textură grosieră.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
5
Se pune în castron și se amestecă mascarpone și parmezan. Verificați dacă există condimente și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
MascarponeMascarpone
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aliniați 3 ambalaje pe o placă de tăiat.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Periați cu oul și
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
8
amestec de apă. Folosind o lingură, Aranjați 4 dollops de umplutură pe fiecare ambalaj 2 pe primul rând și 2 pe al doilea 1-inch în afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Așezați un alt înveliș direct deasupra, apăsând în jurul umpluturii și etanșând marginile. Folosind un tăietor de ravioli canelat, tăiați pătrate de ravioli. Fiecare ambalaj umplut va produce 4 raviolis, oferindu-vă un total de 12 ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
10
Așezați ravioli pe o foaie de copt cu făină și păstrați-o acoperită cu un prosop de in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 4 litri de apă sărată și unsă. Adăugați cu grijă loturi mici de ravioli, aproximativ 3 până la 4 la un moment dat. Acest lucru îi va împiedica să se aglomereze în oală și să se lipească. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute. Folosind o strecurătoare de păianjen, îndepărtați cu grijă raviolele și așezați-le pe farfurie. Cort cu folie pentru a menține cald și continuați să gătiți ravioli rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Într-o tigaie sotată, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline rămas. Când aproape fumezi, adaugă ciupercile tocate și sotează până se înmoaie și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 8 minute. Se toarnă cu grijă sosul de roșii și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Împărțiți ravioli între 2 farfurii de servire. Se acoperă cu sos de roșii cu ciuperci și se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
RavioliRavioli
14
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când sunt moi și translucide, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
16
Adăugați țelina și morcovii și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
17
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
18
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
19
Îndepărtați frunzele de dafin și verificați dacă există condimente. Dacă sosul are încă un gust acid, adăugați unt nesărat, câte 1 lingură pe rând pentru a rotunji aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CondimenteCondimente
SosSos
20
Adăugați 1/2 sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează. Continuați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
21
Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de plastic pentru congelator. Acest lucru va îngheța până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise ( Magnum). Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 160 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate96
Revista