Ravioli de pătrunjel cu sos de unt brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 490 calorii, 17g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați unt, ambalaje rotunde câștigate, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli de ciuperci sălbatice în sos de salvie și unt brun, Ravioli de homar cu unt brun cu sos de cremă de roșii, și Ravioli umplute cu fasole Fava, Ricotta și mentă cu sos de unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați brânzeturile, pătrunjelul tocat, oul, 1/2 linguriță. sare și piper într-un castron mediu. Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Piper
Apă
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați 8 ambalaje pe o suprafață plană și lingură 1 lingură. amestec de brânză pe centrul fiecăruia. Lucrând cu 1 înveliș la un moment dat, umeziți marginea cu apă și deasupra cu un alt înveliș, apăsând pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Apă
3
Transferați ravioli pe o foaie de copt unsă, acoperiți și repetați pentru a face mai multe ravioli. Preîncălziți cuptorul la 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Gatiti 4 sau 5 ravioli odata in apa clocotita pana cand aluatul este fraged, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Aluat
Apă
5
Transferați pe foaia de copt unsă într-un singur strat, acoperiți cu folie și păstrați la cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
6
Între timp, faceți sos: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti, rotind, pana la lumina aurie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se ia de pe foc; se amestecă sucul de lămâie și frunzele de pătrunjel.