Ravioli de dovleac cu brânză
Rețeta Ravioli cu dovleac cu brânză se poate face în aproximativ 20 de minute. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 719 calorii, 28 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino romano, sare și piper măcinat, ravioli cu brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ravioli cu brânză ușoară, Lasagna cu ravioli cu brânză și Ravioli cu brânză la cuptor.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă ravioli și se pune la fiert. Gătiți neacoperit, amestecând din când în când, până când ravioli plutesc pe partea de sus și umplutura este fierbinte, 6 până la 8 minute.
Topiți brânza mascarpone, untul și un praf de piper negru într-o cratiță la foc mediu. Amestecați laptele, dovleacul, brânza Pecorino Romano, zahărul brun, scorțișoara, 2 lingurițe de sare și nucșoară în amestecul de brânză mascarpone. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic și se fierbe până când sosul se îngroașă, 5 până la 10 minute.
Adăugați ravioli gătiți în sos și amestecați pentru a se acoperi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Acoperiți fiecare porție cu nuci de pin.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Aromele crocante, coapte, de fructe de padure rosii si cirese sunt modelate de aciditatea vibranta si proaspata. În gură, aromele arată note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, carne de pasăre și brânzeturi tari.