Ravioli de dovleac cu brânză

Ravioli de dovleac cu brânză
Rețeta Ravioli cu dovleac cu brânză se poate face în aproximativ 20 de minute. Pentru 2,27 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 719 calorii, 28 g de proteine și 37 g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. Dacă aveți la îndemână brânză pecorino romano, sare și piper măcinat, ravioli cu brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Ravioli cu brânză ușoară, Lasagna cu ravioli cu brânză și Ravioli cu brânză la cuptor.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă ravioli și se pune la fiert. Gătiți neacoperit, amestecând din când în când, până când ravioli plutesc pe partea de sus și umplutura este fierbinte, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgere.
3
Topiți brânza mascarpone, untul și un praf de piper negru într-o cratiță la foc mediu. Amestecați laptele, dovleacul, brânza Pecorino Romano, zahărul brun, scorțișoara, 2 lingurițe de sare și nucșoară în amestecul de brânză mascarpone. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mic și se fierbe până când sosul se îngroașă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
MascarponeMascarpone
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați ravioli gătiți în sos și amestecați pentru a se acoperi. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Acoperiți fiecare porție cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
RavioliRavioli
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Ravioli funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Aromele crocante, coapte, de fructe de padure rosii si cirese sunt modelate de aciditatea vibranta si proaspata. În gură, aromele arată note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, carne de pasăre și brânzeturi tari.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista