Ravioli de cod de creveți și sare cu sos Romesco de piper galben

Ravioli de cod de creveți și sare cu sos Romesco de piper galben
Nevoie de o garnitură pescatariană? Ravioli de creveți și cod de sare cu sos Romesco cu piper galben ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 60 de porții cu 159 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco, și Ravioli de ridiche cu sos de roșii galbene.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți făina și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu cârligul pentru aluat și amestecați scurt pentru a combina. Cu mixerul pornit, adăugați oul și gălbenușul de ou și continuați să amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Adăugați suficientă cremă pentru a face un aluat neted (nu trebuie să fie lipicios). Înfășurați aluatul în plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
FolieFolie
3
Tăiați aluatul în 4 bucăți. Păstrați aluatul acoperit cu folie de plastic în timp ce lucrați cu 1 bucată odată. Apăsați aluatul într-un dreptunghi pe o suprafață ușor făinată și rulați printr-o mașină de paste setată la cea mai largă setare, de 2 sau 3 ori. Reduceți setarea și rulați de câteva ori până când aluatul este cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PastePaste
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Așezați pe o suprafață făinoasă și păstrați-o acoperită.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mare până la fumat. Se sotează separat usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iute și cubulețele de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2 până la 3 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Îndepărtați fiecare ingredient cu o lingură cu fante așa cum este gata. Deglazează tigaia cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
3
Așezați toate ingredientele sotate și lichidul deglazing într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați migdalele și procesați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
5
Se adaugă mierea și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MiereMiere
6
Pentru umplutură: într-un castron mare acoperiți codul uscat cu apă rece și lăsați să se înmoaie la frigider timp de 12 până la 48 de ore, (în funcție de sarea codului), schimbând frecvent apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aduceți o oală medie cu apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți codul de sare din apa de înmuiere și puneți-l în apa care fierbe. Braconați timp de 8 până la 10 minute; lăsați să se răcească în lichid încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
ApăApă
9
Scoateți din lichidul de braconaj; aruncați orice oase și tocați grosier.
10
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie medie sotată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
12
Scoateți usturoiul și șalotele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
13
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și sotati ușor creveții timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Scoateți creveții și feliați-i pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
15
Puneți smântâna într-o cratiță mică și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Așezați codul poșat și tocat într-un robot de bucătărie, adăugați amestecul de șalotă-usturoi și jumătate din smântâna caldă și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
CremăCremă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
17
Adăugați cartofii piureți, smântâna rămasă și procesați până se combină. Cu motorul pornit adăugați 1/4 cană de ulei. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
CremăCremă
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Așezați o foaie de aluat de paste pe o suprafață de lucru ușor făinată și distribuiți o porție de linguriță de umplutură pe aluat, la cel puțin 2 centimetri distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
AluatAluat
2
Așezați 1/2 bucată de creveți deasupra fiecărei umpluturi. Folosiți vârful degetului sau o perie pentru a umezi marginile foii de paste cu spălarea ouălor. Așezați cu grijă o a doua foaie de aluat de paste deasupra primei și apăsați cu vârful degetelor pentru a separa rândurile de umplutură. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
CrevețiCreveți
AluatAluat
PastePaste
OuăOuă
3
Cu un tăietor de ravioli sau o roată de patiserie, tăiați linii drepte vertical și orizontal pentru a forma fiecare pătrat de ravioli. Apăsați marginile închise cu vârful degetelor pentru a sigila bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Aruncați cu grijă ravioli și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se scurge și se servește imediat cu sos de ardei galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
SosSos

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmigdale prăjitemigdale prăjite1ancho chile, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosierancho chile, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosier2coacerea cartofilor, fierți, curățați și păstrați la caldcoacerea cartofilor, fierți, curățați și păstrați la cald1Noua Chile mexicană, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosierNoua Chile mexicană, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosier2marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2ouă amestecate cu 2 linguri de apă, pentru spălarea ouălorouă amestecate cu 2 linguri de apă, pentru spălarea ouălor4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală6cuișoareusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier6cuișoareusturoi, decojitusturoi, decojit3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)60creveți și cu veneSplash crema greaSplash crema grea11 lingură de oregano uscat1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceașcă de brânză tăiată felii subțiriceașcă de brânză tăiată felii subțiri42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline, plus 1/4 canăulei de măsline, plus 1/4 cană1foaieAluat de pasteAluat de paste1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii60creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcod de sarecod de sare2ceapă eșalotă, feliată finceapă eșalotă, feliată fin30maricreveți, decojite și deveinedcreveți, decojite și deveined1butte topitpâine albă, crustă îndepărtată, tăiată în cuburi micipâine albă, crustă îndepărtată, tăiată în cuburi mici1ardei galben, prăjit, decojit și însămânțatardei galben, prăjit, decojit și însămânțat2roșii galbene, înjumătățiteroșii galbene, înjumătățite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții60
Scor De Sănătate3
Revista