Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie

Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie
Rețeta Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 294 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. Un amestec de suc de lămâie, măr Granny smith, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie, Ravioli de castane cu unt rumenit și cimbru, și Ravioli Cu Unt De Salvie Și Rumenit.

Instrucțiuni

1
Tăiați grosolan castanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
2
Gatiti pancetta in 3 linguri de unt intr-o cratita mare si grea la foc moderat, amestecand, pana cand este crocanta pe margini, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați castane și apă și fierbeți, amestecând, până când lichidul se reduce la jumătate. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
UsturoiUsturoi
ApăApă
5
Transferați amestecul într-un castron și amestecați într-o pastă grosieră cu o furculiță. Cojiți jumătate de măr și tăiați suficient de jumătate decojită în zaruri de 1/4 inch pentru a măsura 3 linguri. Rezervați mărul rămas (necojit). Se amestecă mărul decojit tăiat cubulețe în amestecul de castane cu parmezan, pătrunjel și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CastaneCastane
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți 1 ambalaj de tonă câștigată pe o suprafață de lucru, păstrând ambalajele rămase în folie de plastic și Movilă 1 lingură redusă de umplutură în centru. Periați ușor marginile învelișului cu apă și acoperiți cu un al doilea înveliș, apăsând în jos în jurul umplerii pentru a forța aerul. Tăiați excesul de aluat cu tăietorul și sigilați bine marginile, apăsându-le împreună cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Transferați ravioli pe un prosop de bucătărie uscat, apoi faceți mai multe în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
8
Tăiați suficient de măr necojit în zaruri de 1/4 inch pentru a măsura 3 linguri și aruncați cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
9
Încălziți restul de 4 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc moderat până când spuma dispare și untul începe să se rumenească. Se amestecă salvie și se gătește, amestecând, până când salvia este crocantă și untul se rumeneste. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ravioli într-o oală de 6 litri de apă clocotită sărată, apoi gătiți la fierbere lentă, amestecând ușor ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Transferați cu grijă ravioli cu o lingură cu fante într-o strecurătoare pentru a se scurge. Glisați ravioli în unt de salvie și gătiți la foc moderat, amestecând ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
UntUnt
ApăApă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Presărați ravioli cu măr necojit și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
PiperPiper
MărMăr

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista