Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie
Rețeta Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 294 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. Un amestec de suc de lămâie, măr Granny smith, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ravioli de castane cu unt rumenit de salvie, Ravioli de castane cu unt rumenit și cimbru, și Ravioli Cu Unt De Salvie Și Rumenit.
Instrucțiuni
Tăiați grosolan castanele.
Gatiti pancetta in 3 linguri de unt intr-o cratita mare si grea la foc moderat, amestecand, pana cand este crocanta pe margini, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Adăugați castane și apă și fierbeți, amestecând, până când lichidul se reduce la jumătate. Aruncați usturoiul.
Transferați amestecul într-un castron și amestecați într-o pastă grosieră cu o furculiță. Cojiți jumătate de măr și tăiați suficient de jumătate decojită în zaruri de 1/4 inch pentru a măsura 3 linguri. Rezervați mărul rămas (necojit). Se amestecă mărul decojit tăiat cubulețe în amestecul de castane cu parmezan, pătrunjel și sare și piper după gust.
Puneți 1 ambalaj de tonă câștigată pe o suprafață de lucru, păstrând ambalajele rămase în folie de plastic și Movilă 1 lingură redusă de umplutură în centru. Periați ușor marginile învelișului cu apă și acoperiți cu un al doilea înveliș, apăsând în jos în jurul umplerii pentru a forța aerul. Tăiați excesul de aluat cu tăietorul și sigilați bine marginile, apăsându-le împreună cu vârful degetelor.
Transferați ravioli pe un prosop de bucătărie uscat, apoi faceți mai multe în același mod.
Tăiați suficient de măr necojit în zaruri de 1/4 inch pentru a măsura 3 linguri și aruncați cu suc de lămâie.
Încălziți restul de 4 linguri de unt într-o tigaie mare și grea la foc moderat până când spuma dispare și untul începe să se rumenească. Se amestecă salvie și se gătește, amestecând, până când salvia este crocantă și untul se rumeneste. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați ravioli într-o oală de 6 litri de apă clocotită sărată, apoi gătiți la fierbere lentă, amestecând ușor ocazional, până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Transferați cu grijă ravioli cu o lingură cu fante într-o strecurătoare pentru a se scurge. Glisați ravioli în unt de salvie și gătiți la foc moderat, amestecând ușor, 1 minut.
Presărați ravioli cu măr necojit și condimentați cu piper.