Ravioli de cartofi dulci cu unt brun de lămâie-salvie
Ravioli de cartofi dulci cu unt brun de lămâie-salvie ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 160 de calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, scorțișoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Caserola de cartofi dulci cu unt brun și salvie, Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun și salvie, și Taitei de cartofi dulci cu sos de unt maro salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Perforați cartoful de mai multe ori cu o furculiță; așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până se înmoaie. Mișto. Cartofi Peel; mash.
Combinați cartoful, brânza, 1/4 linguriță sare, scorțișoară și nucșoară într-un castron mic.
Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a le împiedica să se usuce), puneți 1 lingură de amestec de cartofi în centrul fiecărui ambalaj.
Ungeți marginile aluatului cu albuș de ou; aduceți 2 colțuri opuse în centru. Apăsați marginile împreună pentru a sigila, formând un triunghi. Repetați procedura cu ambalajele wonton rămase, umplutura de cartofi și albușul de ou.
Aduceți 6 litri de apă la fierbere.
Adăugați 8 ravioli; gatiti 2 minute sau pana cand se face.
Scoateți ravioli din tigaie cu o lingură cu fante. Înveliți ușor wontons gătite cu spray de gătit; păstrați cald. Repetați procedura cu ravioli rămași.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mare.
Adăugați salvie tocată în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand untul se rumeneste usor. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, suc și piper.
Stropiți amestecul de unt peste ravioli.
Garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți.