Ravioli cu sos de cremă de roșii uscat la soare

Ravioli cu sos de cremă de roșii uscat la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli cu sos de cremă de roșii uscat la soare. O porție conține 543 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesto de roșii uscate la soare, piper, ciuperci baby portobello și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Ravioli de scoici cu sos de roșii uscat la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ravioli in cuptorul cu microunde conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
În timp ce ravioli gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile și ceapa; saut 3 până la 4 minute sau până se rumenesc bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
4
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adaugă în tigaie, amestecând bine. Gatiti la foc mediu-mic 2 minute sau pana cand amestecul se ingroasa usor.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Împărțiți ravioli gătite uniform între 4 boluri sau farfurii puțin adânci; lingură amestec de ciuperci uniform peste ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați brânza uniform peste fiecare porție; garnisiți cu busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista