Ravioli cu Crab dulce și Pesto de plante verzi

Ravioli cu Crab dulce și Pesto de plante verzi
Ravioli cu Crab dulce și Pesto de plante verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 8.74 pe portie. O porție conține 1333 calorii, 64G de proteine, și 91G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, dungeness crabmeat, cuișoare de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 19 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ravioli cu patru brânzeturi cu Pesto de plante, Ravioli Pesto De Mazăre Verde, și Fidea rece cu Pesto verde și sos dulce de susan de soia picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul de paste conform instrucțiunilor din rețeta principală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
1
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare, amestecând pentru a încorpora.
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1
Puneți ierburile într-un robot de bucătărie cu ceapa verde, coaja de lămâie, sare și piper; puls pentru a-l toca puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline și curățați-l până la un verde neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
3
Înveliți o tigaie largă cu câteva linguri de ulei de măsline și puneți-o la foc mediu. Când uleiul devine neclar, adăugați hamsiile și amestecați-le cu o lingură de lemn, astfel încât să se topească în ulei. Aruncați usturoiul și amestecați-l până când începe să devină auriu, nu maro. Turnați cu grijă sosul de plante în uleiul de hamsie, amestecând pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se amestecă smântâna grea și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
5
Pentru a face aluatul de paste: într-un mixer electric echipat cu un cârlig de aluat*, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
7
Stropiți în 1 linguri de ulei de măsline și continuați să încorporați toată făina până când formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
8
Presărați puțină făină pe suprafața de lucru, frământați și pliați aluatul până când este elastic și neted, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
9
Ungeți suprafața cu uleiul de măsline rămas și înfășurați aluatul în folie de plastic; lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute pentru a permite glutenului să se relaxeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1
Combinați făina și sarea pe o suprafață de lucru plană; formați-vă într-o movilă și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Adăugați ouăle și 1 lingură de ulei de măsline în fântână și bateți ușor cu o furculiță. Trageți treptat făina din peretele interior al puțului într-o mișcare circulară. Utilizați 1 mână pentru amestecare și cealaltă pentru a proteja peretele exterior. Continuați să încorporați toată făina până când formează o bilă. Continuați conform indicațiilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
3
Tăiați bila de aluat în 1/2, acoperiți și rezervați piesa pe care nu o utilizați imediat pentru a preveni uscarea acesteia. Praf blatul și aluatul cu puțină făină. Apăsați aluatul într-un dreptunghi și rotiți-l printr-o mașină de paste, de 2 sau 3 ori, la cea mai largă setare. Trageți și întindeți foaia de aluat cu palma mâinii pe măsură ce iese din role. Reduceți setarea și rotiți din nou aluatul, de 2 sau 3 ori. Continuați să strângeți până când mașina se află la cea mai îngustă setare; aluatul trebuie să fie subțire pe hârtie, cu o grosime de aproximativ 1/8 inci (ar trebui să vă puteți vedea mâna prin el.). Praf foile de aluat cu făină după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
4
Bateți 1 ou cu 1 lingură de apă pentru a face o spălare a ouălor. Îndepărtați blatul și foaia de aluat cu făină, întindeți foaia lungă de paste și periați suprafața superioară cu spălarea ouălor, care acționează ca un adeziv. Aruncați linguri de umplutură preferată pe 1/2 din foaia de paste, la aproximativ 2 inci distanță. Îndoiți celelalte 1/2 peste umplutură ca o pătură. Cu o ceașcă de espresso sau cu degetele, apăsați ușor buzunarele de aer în jurul fiecărei movile de umplutură. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia fiecare pernă în pătrate și a sertiza cele 4 margini cu conservele unei furculițe pentru a face o etanșare strânsă. Praf ravioli și o tigaie de foi cu făină de porumb pentru a preveni lipirea pastelor și așezați-le să se usuce ușor în timp ce asamblați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
RavioliRavioli
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Gătiti ravioli în multă apă sărată clocotită timp de 4 minute; vor pluti până la vârf când sunt gata, așa că aveți grijă să nu supraaglomerați oala. Ridicați ravioli din apă cu o strecurătoare mare sau o lingură pliată. Scăldați ravioli în sosul preferat pentru a acoperi ușor și a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateExpert
Gata În1 h, 19 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista