Ravioli cu brânză prăjită cu gust de ardei de roșii și baie de caper de anghinare
Rețeta Ravioli cu brânză prăjită cu gust de piper de roșii și baie de caper de anghinare ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 de minute. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, ardei prăjiți, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli de brânză cu roșii proaspete și sos de anghinare, Friptură cu ochi de coaste cu gust de roșii-Caper, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie dreaptă, încălziți 2 inci de ulei, la foc mediu-mare. Uleiul este gata când se introduce vârful unui bivol de lemn și bulele de ulei din jurul acestuia. Când uleiul este gata, prăjiți cu grijă ravioli până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Pentru gust de ardei roșii: în castron mic, combinați ardeii roșii și roșiile. Se amestecă zahărul brun și oțetul balsamic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru scufundarea caperului de anghinare: într-un castron mic, combinați inimile de anghinare, caperele, maioneza, smântâna, parmezanul și sucul de lămâie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Serviți ravioli fierbinți cu gust de ardei de roșii și baie de caper de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Ravioli
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ardei Morita Uscat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ravioli în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.