Ratloaf (Pâine De Halloween)

Ratloaf (Pâine De Halloween)
Ratloaf (Halloween fleică) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 920 calorii, 44G de proteine, și 59G de grăsime. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, lapte, tăiței spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați carnea de vită măcinată, ouăle, ceapa, laptele, firimiturile de pâine, sarea și piperul negru într-un bol mare până când se combină complet pentru a face amestecul corpului șobolanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Amestecați brânza Cheddar, 3/4 sticlă de sos de grătar și 1 cană de ceapă prăjită franceză împreună ușor într-un bol separat pentru a face curajul șobolanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Puneți aproximativ jumătate din amestecul corpului de șobolan pe o foaie de hârtie cerată și formați-l în forma unui corp de șobolan.
5
Întindeți un strat gros de amestec de brânză deasupra corpului, lăsând 1/2 inch de spațiu de-a lungul marginii exterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
6
Puneți amestecul rămas de corp de șobolan deasupra, formând corpul și creând un sigiliu solid în jurul marginilor, astfel încât intestinele să nu se scurgă în timp ce coaceți.
7
Așezați partea superioară a unei tigaie de broiler pe șobolan și răsturnați-o cu grijă. Remodelați corpul șobolanului după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Așezați măslinele pe corpul șobolanului pentru ochi și nas, felii de cartofi pentru urechi și spaghete pentru mustăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
9
Întindeți 1/4 sos de grătar de sticlă peste corpul șobolanului și presărați cu ceapă prăjită franceză zdrobită. Setați suportul pentru broiler deasupra tigaiei pentru broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 1 oră. Lăsați ratloaf să se răcească cu 5 minute înainte de feliere pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHalloween
Revista