Ratatouille ușor cu pui
Ratatouille ușor cu pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. O porție conține 657 calorii, 41G de proteine, și 44G de grăsime. Un amestec de parmezan, sare și piper kosher, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Boluri de pui Ratatouille rapide și ușoare, Ușor Ratatouille, și Ratatouille Franceză Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați puiul pe toate părțile cu sare și piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când fumați ușor.
Adăugați pielea de pui cu fața în jos și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, 6 până la 7 minute. Flip și maro a doua parte, aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați puiul pe o farfurie și puneți-l deoparte.
În aceeași tigaie la foc mediu, adăugați o lingură suplimentară de ulei și încălziți până la sclipire.
Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți până începe să se înmoaie și să se coloreze, aproximativ 1 minut.
Adăugați usturoiul și cimbru și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați vinetele, dovleceii și dovleceii de vară și aruncați pentru a le combina cu ceapa.
Adăugați roșiile și bulionul și amestecați pentru a combina. Cuibărește bucățile de pui în sos și reglează focul pentru a menține un foc mic și gătește, amestecând ocazional, până când puiul a terminat de gătit, 15 până la 20 de minute. Se condimentează după gust cu sare și piper, se transferă pe platoul de servire, se presară busuioc și parmezan ras și se servește.