Ratatouille-Scoici Umplute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scoici umplute cu Ratatouille. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 323 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, vinete, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ratatouille capsicum umplute, Ratatouille umplute Jack-O-ardei, și Șa de miel umplute cu ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit antiaderent. Gatiti cojile de paste la coacerea dorita conform indicatiilor de pe pachet.
Scurgere; acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați ardeiul gras și ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați 2 până la 3 minute sau până când sunt crocante.
Adăugați vinete și dovlecei; gatiti si amestecati 3 minute.
Se amestecă roșiile cu ulei de roșii, măsline și 1/4 cană din sosul de paste. Gatiti pana se incalzeste bine, amestecand frecvent. Se amestecă 1/2 cană de brânză.
Umpleți fiecare coajă de paste fierte cu aproximativ 1/4 cană de amestec de legume.
Se pune în vasul de copt pulverizat. Puneți sosul de paste rămas peste coji. Acoperiți cu folie.
Coaceți 30 de minute. Descoperiți vasul de copt; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți neacoperit cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când se topesc bule și brânză.