Ratatouille La Grătar
Ratatouille la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 1 și costă $ 4.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 185 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, vinete asiatice, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Ton la grătar cu cuscus Ratatouille la grătar și Pesto deconstruit, Ratatouille La Grătar, și Ratatouille La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți, tulpina și semințele de ardei gras; se taie în bucăți de 1 1/2 inch. Clătiți dovleceii și tăiați și aruncați capetele; tăiați dovleceii transversal în runde groase de 3/4 inci. Clătiți vinetele și tăiați și aruncați capetele; tăiați vinetele transversal în runde groase de 3/4 inci. Clătiți și tăiați roșiile. Filetați legumele pe frigarui subțiri de metal de cel puțin 14 inci lungime, cu un singur fel de legume pe fiecare frigărui (pentru dovlecei și vinete, rulați frigarui transversal de la margine la margine prin runde).
Ungeți legumele cu uleiul condimentat rămas.
Când mielul a fiert 10 minute, puneți ardeiul gras, dovlecelul și vinetele pe grătar direct la foc; gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste si se inmoaie cand este străpuns, aproximativ 15 minute.
Adăugați roșiile la 20 de minute după ce ați început carnea și gătiți, întorcând o dată, până când abia se înmoaie când sunt străpunse, aproximativ 5 minute. Împingeți legumele din frigarui și aranjați în jurul fripturii de miel. Condimentează după gust cu sare și piper.