Ratatouille Gătită Lent Peste Mămăligă Cu Brânză De Capră

Ratatouille Gătită Lent Peste Mămăligă Cu Brânză De Capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ratatouille gătit lent peste brânză de capră Polentan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 de ore. Cap la magazin și ridica făină, macină piper, pasta de tomate, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Ratatouille de iarnă cu aragaz lent cu mămăligă cu brânză de capră #GIVEAWAY, Aragaz lent de duminică: Ratatouille cu rondele de mămăligă, și ratatouille afumată cu brânză de capră și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți Ratatouille
2
Ungeți aragazul lent cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Așezați vinetele și dovleceii într-o strecurătoare mare și aruncați bine cu 3 linguri de sare; lasa sa stea aproximativ 45 de minute. Clătiți bine pentru a îndepărta sarea, apoi uscați bine, stoarcând ușor excesul de apă cu un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Adăugați la aragazul lent uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie saut de 10 inci, grea, la foc mediu-mare. Când este cald, adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul și saut-ul până când legumele se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați în aragazul lent. Reduceți focul la mediu și adăugați restul de 1 lingură de unt. De îndată ce se topește, adăugați făina și pasta de roșii și gătiți până când amestecul se îngroașă și făina dispare, aproximativ 1 minut. Creșteți focul la mediu și adăugați roșiile cu sucurile, cimbru și piper. Gatiti, zdrobind rosiile putin cu o lingura de lemn, pana se ingroasa si se omogenizeaza, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
TomateTomate
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Aragaz LentAragaz Lent
7
Se amestecă cu legumele în aragazul lent. Acoperiți aragazul lent și gătiți la foc mic până când legumele sunt fragede, 4 până la 5 ore. Descoperiți și scoateți de pe foc; amestecați imediat brânza și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Faceți mămăliga
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
9
În timp ce ratatouille se gătește, adăugați bulionul și sarea într-o cratiță medie și grea și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Odată ce fierbe, amestecați treptat făina de porumb. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând la fiecare 3 minute, până când este cremos și îngroșat, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
10
Se ia de pe foc și se amestecă untul, brânza și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
11
Pentru a servi
12
Puneți polenta în boluri individuale, lingurați ratatouille deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
13
Retipărit cu permisiunea de la aragazul lent pe tot parcursul anului de Dina Cheney, Circulator2013 Taunton Press
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În45 hrs
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista