Ratatouille Gătită Lent Peste Mămăligă Cu Brânză De Capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ratatouille gătit lent peste brânză de capră Polentan. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 de ore. Cap la magazin și ridica făină, macină piper, pasta de tomate, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Ratatouille de iarnă cu aragaz lent cu mămăligă cu brânză de capră #GIVEAWAY, Aragaz lent de duminică: Ratatouille cu rondele de mămăligă, și ratatouille afumată cu brânză de capră și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți Ratatouille
2
Ungeți aragazul lent cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Așezați vinetele și dovleceii într-o strecurătoare mare și aruncați bine cu 3 linguri de sare; lasa sa stea aproximativ 45 de minute. Clătiți bine pentru a îndepărta sarea, apoi uscați bine, stoarcând ușor excesul de apă cu un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Adăugați la aragazul lent uns.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie saut de 10 inci, grea, la foc mediu-mare. Când este cald, adăugați ceapa, ardeiul gras și usturoiul și saut-ul până când legumele se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Unt
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați în aragazul lent. Reduceți focul la mediu și adăugați restul de 1 lingură de unt. De îndată ce se topește, adăugați făina și pasta de roșii și gătiți până când amestecul se îngroașă și făina dispare, aproximativ 1 minut. Creșteți focul la mediu și adăugați roșiile cu sucurile, cimbru și piper. Gatiti, zdrobind rosiile putin cu o lingura de lemn, pana se ingroasa si se omogenizeaza, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Tomate
Unt
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Aragaz Lent
7
Se amestecă cu legumele în aragazul lent. Acoperiți aragazul lent și gătiți la foc mic până când legumele sunt fragede, 4 până la 5 ore. Descoperiți și scoateți de pe foc; amestecați imediat brânza și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Faceți mămăliga
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
9
În timp ce ratatouille se gătește, adăugați bulionul și sarea într-o cratiță medie și grea și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Odată ce fierbe, amestecați treptat făina de porumb. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând la fiecare 3 minute, până când este cremos și îngroșat, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Stoc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
10
Se ia de pe foc și se amestecă untul, brânza și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
Piper
11
Pentru a servi
12
Puneți polenta în boluri individuale, lingurați ratatouille deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
13
Retipărit cu permisiunea de la aragazul lent pe tot parcursul anului de Dina Cheney, Circulator2013 Taunton Press