Ratatouille cu cârnați este o rețetă mediteraneană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine, 43 g de grăsimi și un total de 583 de calorii. Pentru 3,53 USD per porție, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ratatouille cu cârnați, Ratatouille cu cârnați italieni și Soți pentru cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați vinetele în 2 inci. x 1/2 inchi. benzi; pune intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați dovlecelul și făina; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Bomboane Salvatoare
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu; gătiți vinetele și dovleceii în porturi mici până se rumenesc ușor, adăugați ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați legumele într-un recipient de 3 litri uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
În aceeași tigaie, căliți ceapa și usturoiul până se înmoaie; se pune peste amestecul de vinete. Cârnați rumeniți în tigaie; scurgere. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 15-20 de minute sau până când nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Între timp, într-o altă tigaie, căliți ardeii verzi timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați roșiile, apa și condimentele; gătiți la maxim 2 minute. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. scurgeți cârnați; se pune peste ceapa. Acoperiți cu amestec de ardei verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Se presară cu brânză; Coaceți încă 10 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Bordeaux, Burgundia Albă
Franceză poate fi combinată cu șampanie, Bordeaux și Burgundy alb. Vinul francez este la fel de divers ca și mâncarea franțuzească, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa ta necesită un vin alb, s-ar putea să încerci și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec de roșu bordeaux. Cava Gramona La Cuvee cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben pai. Intensitate și definiție bună la nas cu arome de fructe cu sâmburi de piersici, loquat, măr și pere. Un strop citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specie și miere. Vinul este amabil la intrare, cu corp mediu la palat, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Final revigorant și aciditate susținută. Acest vin poate fi savurat pe tot parcursul mesei, de la „aperitiv” până la „digestiv”. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo