Ratatouille cu anghinare

Ratatouille cu anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. O porție conține 328 de calorii , 12 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 2,45 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper măcinat, fulgi de piper, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 93% . Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ratatouille la cuptor , Ratatouille cremoasă peste Penne și Ratatouille la grătar .
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu fețe înalte, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați vinetele, amestecul de legume, inimioare de anghinare, usturoi, fulgi de ardei roșu și asezonați cu sare și piper.
Se calesc pana cand legumele sunt aproape complet fierte, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, acoperiți și fierbeți la foc mic până când vinetele sunt moi și ratatouille-ul se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute. Chiar înainte de servire, amestecați busuiocul. Gustați și ajustați condimentele, dacă este necesar.
Într-o tigaie cu fețe înalte, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați vinetele, amestecul de legume, inimioare de anghinare, usturoi, fulgi de ardei roșu și asezonați cu sare și piper.
Se calesc pana cand legumele sunt aproape complet fierte, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, acoperiți și fierbeți la foc mic până când vinetele sunt moi și ratatouille-ul se îngroașă ușor, 15 până la 20 de minute. Chiar înainte de servire, amestecați busuiocul. Gustați și ajustați condimentele, dacă este necesar.