Ratatouille este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. Un amestec de frunze de busuioc, dovlecei, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ratatouille lui Ratatouille (Thomas Keller Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille lui Ratatouille), și Ratatouille Tatin tartlets-Tartelettes Tatin la ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare sau cuptor olandez. Gătiti legumele pe rând (separat) timp de 5 până la 7 minute, adăugând puțin mai mult ulei după cum este necesar și condimentați cu sare, în următoarea ordine: vinete, dovlecei, piper, ceapă și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Combinați toate legumele fierte împreună în tigaie, adăugați usturoiul, cimbrul și busuiocul și lăsați să fiarbă ușor timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați un strop de oțet de vin roșu, condimentați cu sare și piper, apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Nasul și profilul aromelor fructelor întunecate, prunelor și notelor de cedru sunt frumos echilibrate cu aciditatea și structura taninului pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.