Ratatouille
Ratatouille ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 90 de calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 79 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mare până când o mărgele de apă dansează când este aruncată în tigaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Stropiți 1 lingură de ulei în jurul perimetrului tigaiei, adăugați vinetele și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional cu o spatula metalica, pana cand este crocant-fraged si rumenit in pete, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un castron mare și se lasă deoparte.
Stropiți 1 lingură de ulei în jurul perimetrului tigaiei, adăugați dovleceii și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional cu spatula, pana cand este crocant-fraged si rumenit in pete, aproximativ 2 minute.
Se transferă în castron cu vinetele și se lasă deoparte.Reduceți focul la mediu și adăugați ultima lingură de ulei.
Adăugați ardeiul gras și ceapa, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut.
Adăugați roșiile, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie și și-au eliberat sucurile, aproximativ 4 minute.
Adăugați vinetele și dovleceii rezervate și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați busuiocul. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.