Raspberry Ripple & înghețată de ciocolată albă (fără putinei)
Raspberry Ripple & White Chocolate Ice Cream (fără churn) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 4053 calorii, 49G de proteine, și 288G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 16,46 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de zahăr glazură, lapte condensat, smântână dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Fără Înghețată De Ciocolată Keto, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Înghețată De Dovleac Fără Putină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zmeura si zaharul glazurat usor, pana cand boabele incep sa se prabuseasca, apoi scoateti-le de pe foc si sitati intr-un bol pentru a indeparta sâmburele.
Într-un castron mare, bateți împreună laptele condensat, smântâna și vanilia până începe să se îngroașe. Acest lucru durează aproximativ 5 minute cu un tel electric.
Se toarnă o parte din piureul de zmeură în amestecul de înghețată și se amestecă suficient pentru a se învârti.
Tapetați o formă de pâine cu clingfilm, apoi turnați un strat de înghețată, apoi turnați peste niște piure, apoi un alt strat din fiecare. Până când ți-ai umplut cutia. Păstrați puțin din piure pentru a turna deasupra înghețatei.
Puneți înghețata în frigider pentru a se seta, de preferință peste noapte. Scoateți din congelator aproximativ 15-20 de minute înainte de a dori să îl serviți, pentru a-l lăsa să se înmoaie.