Rapidă Stratificat Pui Enchilada Plăcintă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați plăcinta rapidă cu pui enchilada. O porție conține 567 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, tortilla de făină, porumb de pantofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pui Stratificat Enchilada Coace, Caserola Enchilada Cu Pui Stratificat, și Chile Stratificat-Caserola Enchilada De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch rotund (2-quart) vas de copt de sticlă sau caserola cu spray de gătit.
Tăiați 5 tortilla în jumătate.
Tăiați tortilele rămase în 2 benzi de 1/2 inch.
În castron mare, amestecați puiul, orezul, 1 cană de brânză, fasolea și 1 cană de sos enchilada.
Puneți 4 jumătăți de tortilla în fundul vasului de copt. Se acoperă cu 1/4 cană sos enchilada și jumătate din amestecul de pui. Se acoperă cu 2 jumătăți de tortilla; completați spațiile goale cu 3 benzi de tortilla. Puneți porumbul peste tortilla.
Răspândiți salsa peste porumb.
Strat cu 2 jumătăți de tortilla și 3 benzi. Se acoperă cu jumătatea rămasă din amestecul de pui. Continuați stratificarea cu restul de 2 jumătăți și fâșii de tortilla, sos enchilada, brânză și 2 linguri de ceapă verde.
Coaceți neacoperit 35 până la 45 de minute sau până când amestecul este bine încălzit și brânza este topită. Se răcește 5 minute. Se acoperă cu smântână și ceapă verde tocată.