Rapid Ragu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 570 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, cheddar, marsala și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Rapid Ragu, Rapid Ragu, și Rigatoni cu Rapid Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță largă, de dimensiuni medii și prăjiți pancetta până când începe să fie crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați mielul rupându-l cu o furculiță în tigaia baconie pe măsură ce se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Sfat în ceapa caramelizată, Marsala, roșiile, lintea și apa și aduceți tigaia la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
Tomate
Linte
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Fierbeți ragu timp de 20 de minute amestecând ocazional.
5
Se presară peste brânză înainte de servire, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
6
1 lingură ulei de măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
7
2 căni de ceapă feliată (aproximativ 2 cepe de mărime medie)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
8
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se adaugă uleiul de măsline și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
10
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când ceapa devine maro auriu și moale, aproximativ 25 până la 30 de minute. Asigurați-vă că folosiți o căldură blândă și gătiți ceapa încet, astfel încât să nu se ardă. Ceapa se va păstra la frigider până la 1 săptămână.