Rapid Ragu
Rapid Ragu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 570 calorii, 28G de proteine, și 40g de grăsime. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, cheddar, marsala și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Rapid Ragu, Rapid Ragu, și Rigatoni cu Rapid Ragu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță largă, de dimensiuni medii și prăjiți pancetta până când începe să fie crocantă.
Adăugați mielul rupându-l cu o furculiță în tigaia baconie pe măsură ce se rumeneste.
Sfat în ceapa caramelizată, Marsala, roșiile, lintea și apa și aduceți tigaia la fierbere.
Fierbeți ragu timp de 20 de minute amestecând ocazional.
Se presară peste brânză înainte de servire, dacă se folosește.
1 lingură ulei de măsline
2 căni de ceapă feliată (aproximativ 2 cepe de mărime medie)
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu.
Se adaugă uleiul de măsline și se încălzește.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până când ceapa devine maro auriu și moale, aproximativ 25 până la 30 de minute. Asigurați-vă că folosiți o căldură blândă și gătiți ceapa încet, astfel încât să nu se ardă. Ceapa se va păstra la frigider până la 1 săptămână.