Rapid Cimbru Afine Glazurate Cotlet De Porc Friptură

Rapid Cimbru Afine Glazurate Cotlet De Porc Friptură
Quick cimbru afine glazurate cotlet de porc friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $ 25.08 pe portie. O porție conține 4013 calorii, 411G de proteine, și 76g de grăsime. Un amestec de sare, hrean, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. 316 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este super. Încercați Rapid Cimbru Afine Glazurate Cotlet De Porc Friptură, Friptură De Porc Cu Glazură De Afine Savuroasă, și Friptură De Carne De Porc Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați sosul de afine, jeleul de mere, muștarul, bulionul zdrobit, hreanul, praful de usturoi și cimbru într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Jeleu De MereJeleu De Mere
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Aliniați o tigaie mare cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Așezați coapsa de porc în tigaie, cu partea grasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se presară uniform cu sare și piper. Folosiți o perie de patiserie și o lingură mică pentru a acoperi complet carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Gătiti până când carnea de porc nu mai este roz în centru, iar un termometru citit instantaneu introdus în centru citește 145 de grade F (63 de grade C), aproximativ 45 de minute, ungând la fiecare 10 minute cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista