Rangoane De Crab
Rangoons Crab ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 84G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1748 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 10,42 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ambalaje wonton, usturoi, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Rangoane de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru, Rangoane Simple De Crab, și Distracție cu seria Phyllo-crab Rangoons pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rotiți crema de brânză, ghimbir, usturoi și sos de soia împreună într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Transferați amestecul într-un castron mediu. Se amestecă ceapa verde și crabul.
Bateti impreuna ou si 1 lingura. apă într-un vas mic.
Lay Wonton wrappers plat.
Periați cu spălare de ou, acoperind complet cu un strat subțire. Lingurați o cantitate mică de 1 lingură. amestec de crab pe centrul fiecărui wonton. Trageți colțurile astfel încât toate cele patru să se întâlnească în centru, apăsând marginile împreună pentru a sigila. Așezați pe o foaie de copt căptușită cu o foaie de hârtie pergament.
Umpleți o oală largă cu 2 in. ulei.
Se încălzește la foc mediu până la 350 pe un termometru prăjit. Lucrând în loturi de 3 sau 4, prăjiți rangoons, întorcându-vă după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 8 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera rangoanele pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Lăsați să se răcească ușor înainte de a servi cu sosuri de scufundare.
Faceți înainte: prin Pasul 2, până la 3 ore, răcit sau 2 săptămâni, înghețat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.