Rampă și Chorizo Quesadillas
Rampa și Chorizo Quesadillas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 634 calorii. Această rețetă servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 62 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chorizo vindecat, tortilla de făină, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rampă cu vinaigretă cu rampă de lămâie, Chorizo Quesadillas, și Chorizo Quesadillas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți chorizo într-o tigaie antiaderentă sau din fontă de 10 inci la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până când grăsimea s-a rumenit și chorizo este rumenit și crocant, aproximativ 4 minute.
Transferați chorizo într-un castron mare, lăsând grăsime topită în tigaie.
Reveniți la foc mediu-mare până când grăsimea fumează ușor.
Adăugați rampe, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Transferați în castron cu chorizo și ștergeți tigaia.
Adăugați brânză în castron cu chorizo și rampe și aruncați cu mâinile pentru a combina.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză peste o jumătate dintr-o tortilla, lăsând o margine mică în jurul marginii. Îndoiți tortilla ferm în jumătate pentru a închide brânza. Repetați cu tortilla rămasă.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci sau din fontă la foc mediu până când strălucește. Adăugați cu grijă ambele tortilla pliate în tigaie și gătiți, agitând ușor tigaia până când prima parte este maro aurie și umflată, 1 până la 2 minute. Îndepărtați cu grijă tortilele cu o spatulă flexibilă cu fante, presărați sare și gătiți pe a doua parte până se rumenesc și se umflă, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați să se odihnească 1 minute.
Tăiați fiecare în patru bucăți și serviți