Ramen porc ' n ' ardei

Ramen porc ' n ' ardei
Reteta Ramen porc ' n ' ardei este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă face 2 porții cu 505 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei de canolan, carne de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), Supă De Ramen De Porc, și Boluri Ramen De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului (aruncați pachetul de condimente sau salvați pentru o altă utilizare); scurgeți și puneți deoparte. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sucul de portocale, sosul de soia, oțetul, mierea și piperul până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-o tigaie mare, sotati ardeii în ulei până când sunt fragede. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați carne de porc. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă tăiței; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling

Fidea Ramen în meniu? Încercați să împerecheați cu Sauvignon Blanc, Sake și Riesling. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul ONEHOPE Sauvignon Blanc. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
ONEHOPE Sauvignon Blanc vin
ONEHOPE Sauvignon Blanc vin
ONEHOPE Sauvignon Blanc este realizat manual în parteneriat cu Rob Mondavi, Jr.din anumite podgorii din Valea Napa, județul Sonoma și coasta centrală a Californiei. Oferind o culoare palidă, aurie și arome de grapefruit roz și nuanțe strălucitoare, ierboase, acest vin distinctiv este fermentat în butoaie din oțel inoxidabil. ONEHOPE Sauvignon Blanc este ușor, răcoritor și se termină foarte crocant, făcându-l o asociere perfectă cu somon, halibut, mâncăruri ușoare de paste, fructe proaspete și o varietate de brânzeturi.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista