Ramen porc ' n ' ardei
Reteta Ramen porc ' n ' ardei este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă face 2 porții cu 505 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei de canolan, carne de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), Supă De Ramen De Porc, și Boluri Ramen De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului (aruncați pachetul de condimente sau salvați pentru o altă utilizare); scurgeți și puneți deoparte. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sucul de portocale, sosul de soia, oțetul, mierea și piperul până se omogenizează; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, sotati ardeii în ulei până când sunt fragede. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se adaugă în tigaie.
Adăugați carne de porc. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă tăiței; se încălzește.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling
Fidea Ramen în meniu? Încercați să împerecheați cu Sauvignon Blanc, Sake și Riesling. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul ONEHOPE Sauvignon Blanc. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![ONEHOPE Sauvignon Blanc vin]()
ONEHOPE Sauvignon Blanc vin
ONEHOPE Sauvignon Blanc este realizat manual în parteneriat cu Rob Mondavi, Jr.din anumite podgorii din Valea Napa, județul Sonoma și coasta centrală a Californiei. Oferind o culoare palidă, aurie și arome de grapefruit roz și nuanțe strălucitoare, ierboase, acest vin distinctiv este fermentat în butoaie din oțel inoxidabil. ONEHOPE Sauvignon Blanc este ușor, răcoritor și se termină foarte crocant, făcându-l o asociere perfectă cu somon, halibut, mâncăruri ușoare de paste, fructe proaspete și o varietate de brânzeturi.