Ramen paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit
Rețeta Ramen Paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 9 ore. O porție conține 994 calorii, 84G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $3.74 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, ulei de susan, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Turcia Ramen, Miso Ramen Cu Curcan, și Ramen cu bulion de curcan afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați oasele de curcan și betisoarele sau coapsele într-un vas mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se pune pe un arzător la foc mare și se fierbe.
3
Se ia de pe foc imediat ce se ajunge la fierbere.
4
În timp ce oala se încălzește, încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie din fontă medie sau antiaderentă la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ceapă, 12 căței de usturoi și ghimbir. Gatiti, aruncand ocazional pana se ingroasa profund pe majoritatea partilor, aproximativ 15 minute in total. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Odată ce oala a ajuns la fierbere, aruncați apa în scurgere. Spălați cu grijă toate oasele și carnea sub apă curgătoare rece, îndepărtând orice bucăți de măduvă întunecată sau sânge coagulat. Oasele ar trebui să fie uniforme gri/alb după ce le-ați spălat. Carnea trebuie clătită ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Întoarceți curcanul în oală împreună cu legume carbonizate, praz, albușuri de scallion și ciuperci. Completați cu apă rece. Aduceți la fierbere la foc mare, îndepărtând orice spumă care apare (aceasta ar trebui să nu mai apară în primele 20 de minute). Folosiți un burete curat sau prosoape de hârtie umede pentru a șterge și spumă neagră sau gri de pe marginea oalei. Reduceți căldura la foc mic și puneți un capac greu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoi
8
Odată ce capacul este pornit, verificați vasul după 15 minute. Ar trebui să fie la fierbere lentă. Dacă nu, creșteți sau micșorați ușor căldura pentru a regla viteza de fierbere. Se fierbe bulionul până când picioarele/toiagele de curcan sunt complet fragede, aproximativ 3 ore. Îndepărtați cu grijă picioarele/betisoarele de curcan cu o spatulă cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Copane De Pui
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Grăsime De Porc înapoi
9
Transferați într-un recipient sigilat și refrigerați până la pas
10
Întoarceți capacul în oală și continuați să gătiți până când bulionul este opac cu textura de cremă ușoară, cu aproximativ 3 până la 5 ore mai mult, completând după cum este necesar pentru a menține oasele scufundate în orice moment. Dacă trebuie să lăsați oala nesupravegheată pentru o perioadă lungă de timp, completați oala și reduceți căldura la cea mai mică setare în timp ce sunteți plecat. Reveniți la fierbere când vă întoarceți și continuați să gătiți, completând cu mai multă apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Ușoară
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Odată ce bulionul este gata, gătiți la foc mare până se reduce la aproximativ 3 litri. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o oală curată. Aruncați solidele. Pentru o supă și mai curată, strecurați din nou printr-un chinois sau o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Îndepărtați grăsimea lichidă de sus cu o ladă și aruncați-o. Reveniți la o oală medie pe plită și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa Suplimentara
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Polonic
Grăsime De Porc înapoi
12
Bateți pasta miso și tahini în bulion. Radeți căței de usturoi și bateți în bulion. Condimentează după gust cu sare și/sau sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Miso
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Tahini
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Alegeți carnea de curcan din picioarele de curcan și mărunțiți fin cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Curcan
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
14
Se pune într-o tigaie din fontă sau antiaderentă și se încălzește la foc mediu-mare. Gătiți, răsturnând și rupând carnea ocazional, până când este crustă și rumenită peste tot. Se condimentează după gust cu sare și se transferă într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mare la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați frunze de varză de Bruxelles. Condimentează după gust cu sare și gătește, aruncând frecvent, până când este verde strălucitor și carbonizat în pete, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
17
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Gătiți tăiței ramen conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Ramen
19
Scurgeți și transferați în boluri individuale de servire. Se acoperă cu bulion, frunze de varză de Bruxelles, verdeață de scallion feliată, curcan mărunțit și un ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat