Ramen paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit

Ramen paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit
Rețeta Ramen Paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 9 ore. O porție conține 994 calorii, 84G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $3.74 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, ulei de susan, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Turcia Ramen, Miso Ramen Cu Curcan, și Ramen cu bulion de curcan afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați oasele de curcan și betisoarele sau coapsele într-un vas mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se pune pe un arzător la foc mare și se fierbe.
3
Se ia de pe foc imediat ce se ajunge la fierbere.
4
În timp ce oala se încălzește, încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie din fontă medie sau antiaderentă la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapă, 12 căței de usturoi și ghimbir. Gatiti, aruncand ocazional pana se ingroasa profund pe majoritatea partilor, aproximativ 15 minute in total. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Odată ce oala a ajuns la fierbere, aruncați apa în scurgere. Spălați cu grijă toate oasele și carnea sub apă curgătoare rece, îndepărtând orice bucăți de măduvă întunecată sau sânge coagulat. Oasele ar trebui să fie uniforme gri/alb după ce le-ați spălat. Carnea trebuie clătită ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Întoarceți curcanul în oală împreună cu legume carbonizate, praz, albușuri de scallion și ciuperci. Completați cu apă rece. Aduceți la fierbere la foc mare, îndepărtând orice spumă care apare (aceasta ar trebui să nu mai apară în primele 20 de minute). Folosiți un burete curat sau prosoape de hârtie umede pentru a șterge și spumă neagră sau gri de pe marginea oalei. Reduceți căldura la foc mic și puneți un capac greu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Odată ce capacul este pornit, verificați vasul după 15 minute. Ar trebui să fie la fierbere lentă. Dacă nu, creșteți sau micșorați ușor căldura pentru a regla viteza de fierbere. Se fierbe bulionul până când picioarele/toiagele de curcan sunt complet fragede, aproximativ 3 ore. Îndepărtați cu grijă picioarele/betisoarele de curcan cu o spatulă cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Copane De PuiCopane De Pui
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Transferați într-un recipient sigilat și refrigerați până la pas
10
Întoarceți capacul în oală și continuați să gătiți până când bulionul este opac cu textura de cremă ușoară, cu aproximativ 3 până la 5 ore mai mult, completând după cum este necesar pentru a menține oasele scufundate în orice moment. Dacă trebuie să lăsați oala nesupravegheată pentru o perioadă lungă de timp, completați oala și reduceți căldura la cea mai mică setare în timp ce sunteți plecat. Reveniți la fierbere când vă întoarceți și continuați să gătiți, completând cu mai multă apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Odată ce bulionul este gata, gătiți la foc mare până se reduce la aproximativ 3 litri. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o oală curată. Aruncați solidele. Pentru o supă și mai curată, strecurați din nou printr-un chinois sau o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Îndepărtați grăsimea lichidă de sus cu o ladă și aruncați-o. Reveniți la o oală medie pe plită și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Bateți pasta miso și tahini în bulion. Radeți căței de usturoi și bateți în bulion. Condimentează după gust cu sare și/sau sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
MisoMiso
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
TahiniTahini
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Alegeți carnea de curcan din picioarele de curcan și mărunțiți fin cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
14
Se pune într-o tigaie din fontă sau antiaderentă și se încălzește la foc mediu-mare. Gătiți, răsturnând și rupând carnea ocazional, până când este crustă și rumenită peste tot. Se condimentează după gust cu sare și se transferă într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mare la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Adăugați frunze de varză de Bruxelles. Condimentează după gust cu sare și gătește, aruncând frecvent, până când este verde strălucitor și carbonizat în pete, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
17
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
18
Gătiți tăiței ramen conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
19
Scurgeți și transferați în boluri individuale de servire. Se acoperă cu bulion, frunze de varză de Bruxelles, verdeață de scallion feliată, curcan mărunțit și un ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Stropiți cu mayu sau ulei de susan prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
21
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate57
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista