Ramen paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit

Ramen paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit
Rețeta Ramen Paitan de curcan cu curcan crocant și ou moale gătit ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 9 ore. O porție conține 994 calorii, 84G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $3.74 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, ulei de susan, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Turcia Ramen, Miso Ramen Cu Curcan, și Ramen cu bulion de curcan afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați oasele de curcan și betisoarele sau coapsele într-un vas mare și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se pune pe un arzător la foc mare și se fierbe.
3
Se ia de pe foc imediat ce se ajunge la fierbere.
4
În timp ce oala se încălzește, încălziți 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie din fontă medie sau antiaderentă la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ceapă, 12 căței de usturoi și ghimbir. Gatiti, aruncand ocazional pana se ingroasa profund pe majoritatea partilor, aproximativ 15 minute in total. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Odată ce oala a ajuns la fierbere, aruncați apa în scurgere. Spălați cu grijă toate oasele și carnea sub apă curgătoare rece, îndepărtând orice bucăți de măduvă întunecată sau sânge coagulat. Oasele ar trebui să fie uniforme gri/alb după ce le-ați spălat. Carnea trebuie clătită ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Întoarceți curcanul în oală împreună cu legume carbonizate, praz, albușuri de scallion și ciuperci. Completați cu apă rece. Aduceți la fierbere la foc mare, îndepărtând orice spumă care apare (aceasta ar trebui să nu mai apară în primele 20 de minute). Folosiți un burete curat sau prosoape de hârtie umede pentru a șterge și spumă neagră sau gri de pe marginea oalei. Reduceți căldura la foc mic și puneți un capac greu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Odată ce capacul este pornit, verificați vasul după 15 minute. Ar trebui să fie la fierbere lentă. Dacă nu, creșteți sau micșorați ușor căldura pentru a regla viteza de fierbere. Se fierbe bulionul până când picioarele/toiagele de curcan sunt complet fragede, aproximativ 3 ore. Îndepărtați cu grijă picioarele/betisoarele de curcan cu o spatulă cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Copane De PuiCopane De Pui
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Transferați într-un recipient sigilat și refrigerați până la pas
10
Întoarceți capacul în oală și continuați să gătiți până când bulionul este opac cu textura de cremă ușoară, cu aproximativ 3 până la 5 ore mai mult, completând după cum este necesar pentru a menține oasele scufundate în orice moment. Dacă trebuie să lăsați oala nesupravegheată pentru o perioadă lungă de timp, completați oala și reduceți căldura la cea mai mică setare în timp ce sunteți plecat. Reveniți la fierbere când vă întoarceți și continuați să gătiți, completând cu mai multă apă, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă UșoarăCremă Ușoară
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Odată ce bulionul este gata, gătiți la foc mare până se reduce la aproximativ 3 litri. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o oală curată. Aruncați solidele. Pentru o supă și mai curată, strecurați din nou printr-un chinois sau o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu mai multe straturi de pânză de brânză. Îndepărtați grăsimea lichidă de sus cu o ladă și aruncați-o. Reveniți la o oală medie pe plită și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
PolonicPolonic
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Bateți pasta miso și tahini în bulion. Radeți căței de usturoi și bateți în bulion. Condimentează după gust cu sare și/sau sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
MisoMiso
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
TahiniTahini
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Alegeți carnea de curcan din picioarele de curcan și mărunțiți fin cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
14
Se pune într-o tigaie din fontă sau antiaderentă și se încălzește la foc mediu-mare. Gătiți, răsturnând și rupând carnea ocazional, până când este crustă și rumenită peste tot. Se condimentează după gust cu sare și se transferă într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Încălziți uleiul de lingură rămas într-o tigaie mare la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Adăugați frunze de varză de Bruxelles. Condimentează după gust cu sare și gătește, aruncând frecvent, până când este verde strălucitor și carbonizat în pete, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
17
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
18
Gătiți tăiței ramen conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
19
Scurgeți și transferați în boluri individuale de servire. Se acoperă cu bulion, frunze de varză de Bruxelles, verdeață de scallion feliată, curcan mărunțit și un ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
20
Stropiți cu mayu sau ulei de susan prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
21
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate57
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista