Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ramenul de vită. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. O porție conține 384 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, broccoli, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Carne de vită și Broccoli, Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.
Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc
Riesling, Sake și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru tăiței Ramen. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.