Ramen cu dovlecei prăjiți cu ghimbir și burtă de porc crocantă

Ramen cu dovlecei prăjiți cu ghimbir și burtă de porc crocantă
Ramenul cu dovlecei prăjiți cu ghimbir și burta crocantă de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 124g de proteine, 129g de grăsime, și un total de 2109 calorii. Pentru $ 7.99 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sake, unt, burtă de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Burtă De Porc Prăjită Crocantă, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), și ramen de burtă de porc cu verdeață de primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți bulion și burtă de porc: Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți coaste de porc și pui pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până se rumenesc bine, 20 până la 30 de minute. Între timp, gătiți morcovul, ceapa și jumătate de usturoi cu ulei într-o oală mare la foc mediu-mare, amestecând des, până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De PorcCoaste De Porc
Pui întregPui întreg
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați shiitakes, carne prăjită și tot bulionul, cu excepția a 1 cană, în oală. Aruncați grăsimea din tigaia folosită pentru carne, adăugați cana rămasă de bulion și încălziți pe aragaz, amestecând, pentru a slăbi bucățile rumenite; se toarnă în oală. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când carnea cade de pe oase, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, tăiați burta de porc în bucăți, fiecare aproximativ 1 1/2 pe 2 in. Puneți într-o cratiță mare cu 3 căni de apă, 1 cană de sake, sarea, zahărul, sosul de soia, ghimbirul, lămâia și usturoiul rămas. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când este foarte fraged când este străpuns, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scurgeți, aruncând condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
6
Preîncălziți broiler cu set de rafturi 3 in. de la căldură. Puneți grăsimea de burtă de porc cu fața în sus pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De PorcBurtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
7
Transferați pe o placă și feliați transversal 1/2 in. gros.
8
Se strecoară bulionul de la Pasul 2 (se aruncă solidele), se degresează și se aruncă grăsimea. Ștergeți oala curată; întoarceți bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați kombu și încălziți până când apar bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
10
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Aruncați kombu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
11
Bateți sake-ul rămas și miso-ul. Puneți bulionul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Pregătiți squash: Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Aruncați ingredientele într-un 9-cu 13-in. pan și coaceți, întorcându-se ocazional, până când dovlecelul este rumenit și fraged, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Încălziți o oală cu apă până la fierbere și gătiți tăiței până când sunt fragede, 2 până la 3 minute. Dacă este necesar, reîncălziți bulionul miso până la abur; carne de porc caldă și dovlecei la cuptor. Aranjați o mână de muguri de fasole în fiecare dintre cele 6 boluri mari și adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
PastePaste
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
ApăApă
MisoMiso
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați tăiței. Puneți bulion peste ele, apoi aranjați deasupra carne de porc, dovlecei, năsturel și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
NasturelNasturel
PastePaste
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
3
* Căutați coaste și burtă de porc crescute în mod durabil la magazine precum Whole Foods Market. Poate fi necesar să comandați special burta de porc de la măcelarul dvs. Găsiți kombu și ghimbir murat în borcan în culoarul alimentelor asiatice și miso cu alimente refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Burtă De PorcBurtă De Porc
Coaste De PorcCoaste De Porc
KombuKombu
MisoMiso

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt, tăiat în bucățiunt, tăiat în bucăți567pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOqt. bucăți de dovleac decojiteqt. bucăți de dovleac decojite1lingura. otet de vin rosumorcov, tocatmorcov, tocat1kilogramespate sau aripi de puispate sau aripi de pui14pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci shiitake uscateciuperci shiitake uscate6maricăței de usturoi, zdrobiți, împărțițicăței de usturoi, zdrobiți, împărțiți5felii de sfert de mărime ghimbir proaspătfelii de sfert de mărime ghimbir proaspăt3ceapa verde, tăiată în 2-in. sliversceapa verde, tăiată în 2-in. slivers1kombu* (alge marine uscate), aproximativ 3 pe 8 inkombu* (alge marine uscate), aproximativ 3 pe 8 in2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1tulpina de lemongrass, zdrobită cu un ciocan și tăiată în 3-in. piesetulpina de lemongrass, zdrobită cu un ciocan și tăiată în 3-in. piese3Ceapa galbena medie, tocataredus-bulion de pui de sodiu, împărțitredus-bulion de pui de sodiu, împărțit8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmuguri de fasole mungmuguri de fasole mung1Oreos dublu umplutFIDEA ȘI ACOMPANIAMENTFIDEA ȘI ACOMPANIAMENT1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyghimbir murat tocatghimbir murat tocat1kilogramecoaste din spate pentru copii de porc* (tăiate între oase)coaste din spate pentru copii de porc* (tăiate între oase)605pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOburta de porc*, strat fără piele, dar gros de grăsime reținut (cereți unui măcelar să facă acest lucru)burta de porc*, strat fără piele, dar gros de grăsime reținut (cereți unui măcelar să facă acest lucru)6creveți și cu veneBULION MISO ȘI BURTĂ DE PORCBULION MISO ȘI BURTĂ DE PORC3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsake, împărțitsake, împărțit22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi6creveți și cu veneSUC DE GHIMBIRSUC DE GHIMBIR22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1quartcrenguțe de năsturel ușor ambalatecrenguțe de năsturel ușor ambalate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilalb (shiro) misoalb (shiro) miso510pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOtăiței proaspeți de grâu Asiatic subțire (sau folosiți 13 oz. uscate)tăiței proaspeți de grâu Asiatic subțire (sau folosiți 13 oz. uscate)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista