Ramen cu dovlecei prăjiți cu ghimbir și burtă de porc crocantă
Ramenul cu dovlecei prăjiți cu ghimbir și burta crocantă de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 124g de proteine, 129g de grăsime, și un total de 2109 calorii. Pentru $ 7.99 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sake, unt, burtă de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Burtă De Porc Prăjită Crocantă, Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen), și ramen de burtă de porc cu verdeață de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți bulion și burtă de porc: Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți coaste de porc și pui pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți, întorcându-vă ocazional, până se rumenesc bine, 20 până la 30 de minute. Între timp, gătiți morcovul, ceapa și jumătate de usturoi cu ulei într-o oală mare la foc mediu-mare, amestecând des, până se rumenesc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc
Pui întreg
Morcov
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați shiitakes, carne prăjită și tot bulionul, cu excepția a 1 cană, în oală. Aruncați grăsimea din tigaia folosită pentru carne, adăugați cana rămasă de bulion și încălziți pe aragaz, amestecând, pentru a slăbi bucățile rumenite; se toarnă în oală. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când carnea cade de pe oase, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Bulion
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, tăiați burta de porc în bucăți, fiecare aproximativ 1 1/2 pe 2 in. Puneți într-o cratiță mare cu 3 căni de apă, 1 cană de sake, sarea, zahărul, sosul de soia, ghimbirul, lămâia și usturoiul rămas. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când este foarte fraged când este străpuns, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De Lămâie
Burtă De Porc
Sos De Soia
Usturoi
Ghimbir
Zahăr
Apă
Sos Japonez De Susan
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Scurgeți, aruncând condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
6
Preîncălziți broiler cu set de rafturi 3 in. de la căldură. Puneți grăsimea de burtă de porc cu fața în sus pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pui Broiler
7
Transferați pe o placă și feliați transversal 1/2 in. gros.
8
Se strecoară bulionul de la Pasul 2 (se aruncă solidele), se degresează și se aruncă grăsimea. Ștergeți oala curată; întoarceți bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați kombu și încălziți până când apar bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
10
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute. Aruncați kombu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
11
Bateți sake-ul rămas și miso-ul. Puneți bulionul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Miso
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
12
Pregătiți squash: Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Aruncați ingredientele într-un 9-cu 13-in. pan și coaceți, întorcându-se ocazional, până când dovlecelul este rumenit și fraged, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Încălziți o oală cu apă până la fierbere și gătiți tăiței până când sunt fragede, 2 până la 3 minute. Dacă este necesar, reîncălziți bulionul miso până la abur; carne de porc caldă și dovlecei la cuptor. Aranjați o mână de muguri de fasole în fiecare dintre cele 6 boluri mari și adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole
Paste
Suc De Fructe
Bulion
Apă
Miso
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați tăiței. Puneți bulion peste ele, apoi aranjați deasupra carne de porc, dovlecei, năsturel și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Nasturel
Paste
Suc De Fructe
Bulion
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
3
* Căutați coaste și burtă de porc crescute în mod durabil la magazine precum Whole Foods Market. Poate fi necesar să comandați special burta de porc de la măcelarul dvs. Găsiți kombu și ghimbir murat în borcan în culoarul alimentelor asiatice și miso cu alimente refrigerate.