Ragu rapid de creveți, fenicul și roșii
Rapidul de creveți, fenicul și roșii este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. O porție conține 298 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la BBC Good Food are 39 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Ragout de pui, fenicul și roșii, Curry rapid de creveți, nucă de cocos și roșii, și Tocană rapidă de Crab în bulion de fenicul-roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și feniculul și gătiți timp de 5 minute, amestecând din când în când.
Adăugați roșiile și condimentele, apoi aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 minute până când feniculul este fraged, apoi amestecați creveții și încălziți.
Se servește împrăștiat cu măsline și blaturile de fenicul rezervate, tocate aproximativ.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa