Ragu De Porc Peste Penne

Ragu De Porc Peste Penne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragu de porc peste Penne. Această rețetă face 4 porții cu 972 calorii, 74G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți țelină, friptură de umăr de porc, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este excelent. Încercați Penne in tara Rag 8, Penne cu Ragu de linte, și Penne Cu Carpa De Miel Si Menta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați carnea de porc cu sare și piper și rumeniți-o pe toate părțile, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. În timp ce carnea de porc se rumeneste, adăugați țelina, morcovii și ceapa în vasul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CanolaUlei De Canola
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
BolBol
2
Puneți carnea de porc deasupra legumelor și adăugați roșiile și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați în aragazul lent și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Scoateți carnea de porc pe o tăietură sau pe o foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
5
Se toarnă legumele și lichidul din vasul aragazului lent într-o tigaie sotată la foc mediu și se pasează cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
TigaieTigaie
6
Adăugați pasta de roșii în sosul de tigaie și amestecați pentru a încorpora. Tăiați carnea de porc, adăugați-o la legume și lăsați-o să fiarbă, neacoperită, în timp ce gătiți pastele (salvați 2 căni de ragu pentru lasagna rotundă cu 2 rețete
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
PastePaste
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Roll Up-Uri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați penne, amestecați și acoperiți oala. Când revine la fierbere, scoateți capacul și amestecați-l din nou. Gatiti pana cand pastele sunt al dente, aproximativ 8 minute. (Salvați 1 ceașcă de paste pentru runda Online 2 Rețetă plăcintă cu tăiței sărate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PennePenne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Puneți pastele într-un platou de servire și turnați ragu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
11
Se servește imediat, garnisit cu frunze de busuioc și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
ParmezanParmezan
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista