Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry

Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă vegană servește 4 și costă $ 4.04 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, suc de morcovi, vinete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ragout de legume de vară, Prepeliță cu fulgi de ovăz dulce și tocană de legume de vară, și Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei îno cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Addonion, morcov, lemongrass, și ghimbir; saut, până când se înmoaie ușor, dar nu maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Se adauga pudra de mere si curry; saut pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei, apoi făină și amestecați 1 până la 2 minute. Treptatse toarnă suc de morcovi; se aduce la fierbere, bătând constant. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți neacoperit până când sosul este ușor îngroșat și redus la 2 1/2 căni generoase,aproximativ 20 de minute. Se strecoară sosul prin filtrul fin așezat peste bol, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele în strecurătoare. Condimentează după gust cusare și piper proaspăt măcinat. Faceți înainte: sosul Curry se poate face cu 1 zi înainte. Ușor. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Preîncălziți cuptorul la 400&def; F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cuburile de vinete într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați 3 linguri de ulei și aruncați pentru a acoperi; stropiți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
4
Răspândiți cuburile de vinete în chiarstrat pe o foaie de copt mare. Tosssquash și restul de 2 linguri de ulei înacelași castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6
Răspândiți squash - ul în strat uniform pe un alt strat mai marefoaie de copt tăiată. Prăjiți până când dovleceii și vinetele sunt ușor aurii și fragede,întorcându-se ocazional, aproximativ 25 de minute pentru dovlecei și 40 de minute pentru vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Scoateți foile de copt cu legumedin cuptor și se lasă deoparte. Umpleți castronul marecu apă și gheață. Gătiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă,2 până la 4 minute, în funcție de mărimea boabelor. Folosind clești, transferați fasolea în bowlof apă cu gheață să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scurgere. Mențineți fierberea apei în aceeași oală; adăugați porumb. Gatiti pana laporumbul este doar fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Draincorn. Se răcește ușor.
10
Tăiați sâmburii de porumb; aruncați știuleții. Faceți înainte: Legumelepot fi făcute cu 4 ore înainte.
11
Combinați toatelegume pe o foaie mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Lăsați să stea la temperatura camerei.
13
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Se amestecă garbanzobeans în legume; coaceți până la încălzireprin, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Combinați legumele fierbinți și coacăzul fierbintesos într-un castron mare. Condimentează după gust cusare și piper. Se amestecă rucola și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Se toarnă un roșu deschis, cum ar fi
2
Franz Gojer 2007" GLS " Sf. Magdalener
3
Rondell (Italia, 28 USD).

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pratsch organic Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista