Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry

Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă vegană servește 4 și costă $ 4.04 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, suc de morcovi, vinete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ragout de legume de vară, Prepeliță cu fulgi de ovăz dulce și tocană de legume de vară, și Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei îno cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Addonion, morcov, lemongrass, și ghimbir; saut, până când se înmoaie ușor, dar nu maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se adauga pudra de mere si curry; saut pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei, apoi făină și amestecați 1 până la 2 minute. Treptatse toarnă suc de morcovi; se aduce la fierbere, bătând constant. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți neacoperit până când sosul este ușor îngroșat și redus la 2 1/2 căni generoase,aproximativ 20 de minute. Se strecoară sosul prin filtrul fin așezat peste bol, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele în strecurătoare. Condimentează după gust cusare și piper proaspăt măcinat. Faceți înainte: sosul Curry se poate face cu 1 zi înainte. Ușor. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 400&def; F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați cuburile de vinete într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 3 linguri de ulei și aruncați pentru a acoperi; stropiți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Răspândiți cuburile de vinete în chiarstrat pe o foaie de copt mare. Tosssquash și restul de 2 linguri de ulei înacelași castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Răspândiți squash - ul în strat uniform pe un alt strat mai marefoaie de copt tăiată. Prăjiți până când dovleceii și vinetele sunt ușor aurii și fragede,întorcându-se ocazional, aproximativ 25 de minute pentru dovlecei și 40 de minute pentru vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Scoateți foile de copt cu legumedin cuptor și se lasă deoparte. Umpleți castronul marecu apă și gheață. Gătiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă,2 până la 4 minute, în funcție de mărimea boabelor. Folosind clești, transferați fasolea în bowlof apă cu gheață să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Scurgere. Mențineți fierberea apei în aceeași oală; adăugați porumb. Gatiti pana laporumbul este doar fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Draincorn. Se răcește ușor.
10
Tăiați sâmburii de porumb; aruncați știuleții. Faceți înainte: Legumelepot fi făcute cu 4 ore înainte.
11
Combinați toatelegume pe o foaie mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Lăsați să stea la temperatura camerei.
13
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Se amestecă garbanzobeans în legume; coaceți până la încălzireprin, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Combinați legumele fierbinți și coacăzul fierbintesos într-un castron mare. Condimentează după gust cusare și piper. Se amestecă rucola și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Se toarnă un roșu deschis, cum ar fi
2
Franz Gojer 2007" GLS " Sf. Magdalener
3
Rondell (Italia, 28 USD).

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pratsch organic Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista