Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă vegană servește 4 și costă $ 4.04 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, suc de morcovi, vinete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Rețete similare includ Ragout de legume de vară, Prepeliță cu fulgi de ovăz dulce și tocană de legume de vară, și Friptură de mușchi la grătar cu Ragout de legume de vară și cartofi prăjiți.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei îno cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Addonion, morcov, lemongrass, și ghimbir; saut, până când se înmoaie ușor, dar nu maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Se adauga pudra de mere si curry; saut pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Adăugați restul de 2 linguri de ulei, apoi făină și amestecați 1 până la 2 minute. Treptatse toarnă suc de morcovi; se aduce la fierbere, bătând constant. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți neacoperit până când sosul este ușor îngroșat și redus la 2 1/2 căni generoase,aproximativ 20 de minute. Se strecoară sosul prin filtrul fin așezat peste bol, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele în strecurătoare. Condimentează după gust cusare și piper proaspăt măcinat. Faceți înainte: sosul Curry se poate face cu 1 zi înainte. Ușor. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Suc De Morcovi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Preîncălziți cuptorul la 400&def; F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Așezați cuburile de vinete într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați 3 linguri de ulei și aruncați pentru a acoperi; stropiți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Răspândiți cuburile de vinete în chiarstrat pe o foaie de copt mare. Tosssquash și restul de 2 linguri de ulei înacelași castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Ardei Arbol
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Răspândiți squash - ul în strat uniform pe un alt strat mai marefoaie de copt tăiată. Prăjiți până când dovleceii și vinetele sunt ușor aurii și fragede,întorcându-se ocazional, aproximativ 25 de minute pentru dovlecei și 40 de minute pentru vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Ardei Arbol
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Scoateți foile de copt cu legumedin cuptor și se lasă deoparte. Umpleți castronul marecu apă și gheață. Gătiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă,2 până la 4 minute, în funcție de mărimea boabelor. Folosind clești, transferați fasolea în bowlof apă cu gheață să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Toppinguri, Opționale
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Scurgere. Mențineți fierberea apei în aceeași oală; adăugați porumb. Gatiti pana laporumbul este doar fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Draincorn. Se răcește ușor.
10
Tăiați sâmburii de porumb; aruncați știuleții. Faceți înainte: Legumelepot fi făcute cu 4 ore înainte.
11
Combinați toatelegume pe o foaie mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Lăsați să stea la temperatura camerei.
13
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
14
Se amestecă garbanzobeans în legume; coaceți până la încălzireprin, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
15
Combinați legumele fierbinți și coacăzul fierbintesos într-un castron mare. Condimentează după gust cusare și piper. Se amestecă rucola și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Piept De Pui La Rotisor
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pratsch organic Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.