Rago de pui și ciuperci 6ult
Nevoie de o curs principal fără gluten? Rago de pui și ciuperci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 585 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, amestec de sos de spaghete, mămăligă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui sufocat în Ragout de ciuperci, Pui prăjit în tigaie pe tocană de ciuperci cu slănină, și Ragout rapid de ciuperci – un plus delicios la friptura sau puiul la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Rupeți 4 foi de folie (12-x 18-inch).
Aruncați împreună puiul, feliile de ciuperci și amestecul de sos; așezați o pătrime din amestec în centrul fiecărei foi de folie. Se acoperă uniform cu roșii.
Aduceți 2 laturi ale fiecărei foi de folie și pliați dublu cu pliuri de aproximativ 1 inch lățime. Îndoiți de două ori fiecare capăt pentru a forma un pachet, lăsând loc circulației căldurii în interiorul pachetului.
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Gatiti mamaliga conform instructiunilor pachetului.
Deschideți cu atenție pachetele de folie, permițând aburului să scape; lingură ragot peste mămăligă.