Nevoie de o curs principal fără gluten? Rago de pui și ciuperci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 585 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, amestec de sos de spaghete, mămăligă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui sufocat în Ragout de ciuperci, Pui prăjit în tigaie pe tocană de ciuperci cu slănină, și Ragout rapid de ciuperci – un plus delicios la friptura sau puiul la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rupeți 4 foi de folie (12-x 18-inch).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Aruncați împreună puiul, feliile de ciuperci și amestecul de sos; așezați o pătrime din amestec în centrul fiecărei foi de folie. Se acoperă uniform cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Sos
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Aduceți 2 laturi ale fiecărei foi de folie și pliați dublu cu pliuri de aproximativ 1 inch lățime. Îndoiți de două ori fiecare capăt pentru a forma un pachet, lăsând loc circulației căldurii în interiorul pachetului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Așezați pachetele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți la 450 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Gatiti mamaliga conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8
Deschideți cu atenție pachetele de folie, permițând aburului să scape; lingură ragot peste mămăligă.