Ragamuffine Cu Zahăr De Arțar

Ragamuffinele cu zahăr de arțar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 186 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, zahăr granulat de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Cheesecakes cu dovleac de arțar cu zahăr brun frișcă de arțar, Igname de granat cu sirop de arțar Blis și Streusel de arțar-zahăr, și Igname de granat cu sirop de arțar Blis și Streusel de arțar-zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. F. tapetați o foaie de copt mare (17 pe 14 inci) cu pergament.
Bateți împreună făina, zahărul de arțar, praful de copt și sarea într-un castron mare. Amestecați untul cu un blender de patiserie sau cu vârful degetelor până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Adăugați lapte și amestecați cu o furculiță până se formează un aluat shaggy. Frământați ușor aluatul de 8 până la 10 ori cu mâinile făinoase pe o suprafață ușor făinată.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într - un dreptunghi de 13 x 11 inci.
Se întinde uniform untul înmuiat peste aluat și se presară peste tot cu zahăr de arțar, apăsând ferm pentru a ajuta la aderare. Începând cu o parte lungă, înfășurați aluatul perfect, în stil jeleu.
Tăiați rola transversal în 12 felii cu un cuțit ascuțit. Aranjați felii, tăiați părțile în jos, la 2 centimetri distanță pe foaia de copt. Adunați orice zahăr de arțar de pe suprafața de lucru și presărați deasupra rulourilor.
Coaceți până când rulourile sunt umflate și aurii, 18 până la 20 de minute.
Transferați într-un raft pentru a se răci până se încălzește, aproximativ 15 minute.
* Ragamuffinele se consumă cel mai bine imediat, dar pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor de 350 litri F înainte de servire.* Zahărul de arțar se vinde de obicei granulat, dar dacă găsiți o marcă vândută sub formă de granule foarte mari, pulsați zahărul într-un blender până devine mai fin granulat.