Rafturi pentru spate pentru copii
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Rafturile pentru spate pentru copii ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48 g de proteine , 47 g de grăsimi și un total de 810 de calorii . Această rețetă servește 3. Pentru 3,15 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați felii de lămâie, coaste pentru copii, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 72% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Costte de porc la grătar și fasole Bush's Grillin' , Coaste de porc la grătar cu infuzie de cafea și Coaste de spate afumate .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați rafturile de coaste în jumătate în cruce. Frecați coastele, acordând o atenție deosebită părții cărnoase, cu 1/2 cană de sos.
Așezați bucățile de coastă cu partea de carne în jos într-un vas de copt de 11 pe 13 inci. Piesele se vor suprapune ușor.
Acoperiți strâns vasul cu folie de aluminiu și coaceți până când carnea începe să se desprindă de capetele oaselor și coastele sunt doar fragede, aproximativ 1 oră.
*Notă bucătarului: puteți coace coaste cu o zi înainte și le puteți păstra la frigider. Aduceți coastele refrigerate la temperatura camerei cu aproximativ 1 oră înainte de a le grătar.
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu-mare.
Coastele la grătar, ungându-le cu aproximativ jumătate din sosul rămas, până devin crocante și încălzite, aproximativ 10 minute. Mutați coastele în timp ce se grătesc; zahărul din sosul de grătar le face să se ardă ușor.
Lăsați coastele să se odihnească timp de 5 până la 10 minute înainte de a le tăia în bucăți de 1 sau 2 oase. Scoateți restul de sos pentru înmuiat sau ungeți-l peste coaste.
Amestecați toate ingredientele într-o cratiță mică. Aduceți la fiert și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute. Sosul se va păstra la frigider, acoperit, până la 2 săptămâni.