Raft de miel la grătar cu coajă de fenicul
Raft la grătar cu coajă de fenicul de miel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Raft Crusted de miel, Rack de miel cu fenicul picant freca, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți semințele de fenicul, rozmarinul și usturoiul cu sare într-un mortar sau tocați cât mai fin.
Se amestecă cu piper și ulei.
Slather miel cu marinata. Se răcește, acoperit, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Scoateți mielul din frigider cu 1 oră înainte de grătar. Înfășurați capetele osoase cu folie.
Încălziți un grătar la mediu-înalt (40
cu o zonă lăsată liberă de cărbuni (pentru cărbune) sau un arzător oprit (pentru gaz) pentru a face o zonă de căldură indirectă. Grătar de miel, carne cu fața în jos, la foc indirect 5 minute. Întoarceți și grătați 10 minute. Întoarceți din nou; grătați încă 10 minute. Mutați mielul la căldură directă, carnea în jos și grătați 3 până la 5 minute sau până când este crocant și rumenit și înregistrează 140 (pentru mediu-rar).
Lăsați mielul să se odihnească pe un platou 15 minute.
Tăiați între oase pentru a servi.
* Lăsați cea mai goală teacă de grăsime pe carne-suficient pentru a se croi pe grătar, dar nu atât de mult încât grăsimea care picură creează un infern.