Raft de miel cu usturoi și ierburi
Raftul de miel cu usturoi și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 33 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 176 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, miel franțuzesc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Raft De Miel Cu Usturoi Și Ierburi, Raft de miel cu ierburi proaspete și usturoi, și Raft de miel cu lămâie și usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie grea uscată de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, cel puțin 2 minute. Între timp, uscați mielul și frecați carnea peste tot cu sare și piper.
Adăugați ulei în tigaia fierbinte, apoi rafturi maro, în 2 loturi, dacă este necesar, pe toate părțile (nu capete), aproximativ 10 minute pe lot.
Transferați rafturile într-o tigaie mică (de 13 pe 9 inci).
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă împreună usturoiul, ierburile, sarea, piperul și uleiul. Înveliți părțile cărnoase de miel cu amestec de plante, apăsând pentru a ajuta la aderare. Prăjiți 15 minute, apoi acoperiți mielul ușor cu folie și prăjiți până când termometrul introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 120 F, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Lăsați să stea, acoperit, 10 minute. (Temperatura internă va crește la 125 până la 130 de grade F pentru mediu-rar în timp ce mielul stă.)
Tăiați fiecare raft în 4 cotlete duble.