Raft de miel cu unt de rozmarin

Rack de miel cu unt de rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 518 calorii, 18g de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, unt, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de miel cu rozmarin, Muștar rozmarin Rack de miel, și Suport De Miel Cu Rozmarin-Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau preîncălziți cuptorul la 37
Condimentează mielul cu sare și piper.
Dacă faceți grătar, topiți untul în uleiul de măsline într-o cratiță mică. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă albă, grătiți mielul la foc mic timp de aproximativ 40 de minute, rotind la fiecare 2 până la 3 minute și perindând rafturile cu crenguțele de rozmarin înmuiate în amestecul de unt. Mielul se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 125 pentru rare.
Dacă prăjiți mielul, topiți 1 lingură de unt în 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați rafturile de miel, părțile grase în jos și gătiți la foc moderat până când rafturile se rumenesc peste tot, aproximativ 5 minute.
Adăugați crenguțele de rozmarin și restul de 1 lingură de unt și ulei în tigaie. Puneți o parte din grăsime peste miel. Prăjiți aproximativ 30 de minute, ungând o dată sau de două ori cu crenguțele și grăsimea de rozmarin și întorcând rafturile la jumătate. Mielul se face atunci când un termometru cu citire instantanee înregistrează 125 pentru rare.
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Sculptați rafturile în cotlete.
Se presară cimbru tocat, mentă și pătrunjel și se servește.