Raft de miel cu sos de afine

Raft de miel cu sos de afine
Rack de miel cu sos de afine este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, ulei vegetal, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Raft De Miel Cu Sos De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentează mielul generos cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie rezistentă la cuptor. Coaceți mielul pe toate părțile până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți mielul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Se amestecă muștarul Dijon, rozmarinul, scorțișoara și chimenul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Întindeți un strat subțire de amestec de muștar pe fiecare raft de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
7
Așezați șalotele tocate și vârful de sare în aceeași tigaie. Gătiți și amestecați la foc mediu până când șalotele încep să piardă umezeala și devin rumenite și moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați afine și continuați să gătiți timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă vinul roșu, se oprește focul și se amestecă amestecul pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați rafturile de miel în tigaie și împletiți oasele coastei împreună pentru a împinge rafturile de miel aproape, lăsând un "fermoar" de OS de miel în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De MielRaft De Miel
Oase De MielOase De Miel
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Așezați rafturile de miel în centrul tigaiei. Condimentează cu un vârf de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și prăjiți mielul până când temperatura internă atinge 125 grade F (52 grade C) pentru mediu-rar, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți mielul pe o tăietură pentru a vă odihni aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Stropiți oțet balsamic în sosul de afine; adăugați un vârf de sare. Întoarceți focul la mediu-mare și aduceți la foc mic pentru a reduce sosul la jumătate, aproximativ 4 minute. Opriți focul și amestecați untul. Când untul este topit, verificați condimentele și adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Feliați rafturile în bucăți de câte 2 coaste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
15
Se servește acoperit cu o lingură de sos de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista