Raft de miel cu sos de afine
Rack de miel cu sos de afine este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 19 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, ulei vegetal, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant, și Raft De Miel Cu Sos De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Condimentează mielul generos cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie rezistentă la cuptor. Coaceți mielul pe toate părțile până se rumenesc bine, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Opriți căldura.
Scoateți mielul pe un platou.
Se amestecă muștarul Dijon, rozmarinul, scorțișoara și chimenul într-un castron mic.
Întindeți un strat subțire de amestec de muștar pe fiecare raft de miel.
Așezați șalotele tocate și vârful de sare în aceeași tigaie. Gătiți și amestecați la foc mediu până când șalotele încep să piardă umezeala și devin rumenite și moi, aproximativ 5 minute.
Adăugați afine și continuați să gătiți timp de aproximativ 2 minute. Se amestecă vinul roșu, se oprește focul și se amestecă amestecul pentru a deglaza tigaia.
Așezați rafturile de miel în tigaie și împletiți oasele coastei împreună pentru a împinge rafturile de miel aproape, lăsând un "fermoar" de OS de miel în centru.
Așezați rafturile de miel în centrul tigaiei. Condimentează cu un vârf de piper negru.
Puneți tigaia în cuptorul preîncălzit și prăjiți mielul până când temperatura internă atinge 125 grade F (52 grade C) pentru mediu-rar, aproximativ 20 de minute.
Scoateți mielul pe o tăietură pentru a vă odihni aproximativ 5 minute.
Stropiți oțet balsamic în sosul de afine; adăugați un vârf de sare. Întoarceți focul la mediu-mare și aduceți la foc mic pentru a reduce sosul la jumătate, aproximativ 4 minute. Opriți focul și amestecați untul. Când untul este topit, verificați condimentele și adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Feliați rafturile în bucăți de câte 2 coaste fiecare.
Se servește acoperit cu o lingură de sos de afine.