Raft de miel cu crustă de mentă

Raft de miel cu crustă de mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, piper cayenne, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Raft de miel cu crustă de ierburi cu sos de lămâie-tahini și orez de mentă, Cremalieră de miel, și Raft de miel cu crustă de alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Tapetați o foaie de copt cu folie.
Gatiti frunzele de menta intr-o oala cu apa clocotita timp de aproximativ 10 secunde.
Transferați frunzele de mentă într-un castron cu apă cu gheață; înmuiați timp de 30 de secunde, scurgeți și stoarceți uscat.
Combinați menta albită cu usturoi, ulei de măsline, pesmet, sare, piper negru și piper cayenne într-un robot de bucătărie sau blender. Se amestecă timp de 20 până la 30 de secunde până când este fin și sfărâmicios.
Transferați amestecul de mentă într-un castron mare; se amestecă brânza Parmigiano-Reggiano, pusă deoparte.
Combinați 1/4 cană de muștar Dijon și 2 lingurițe de miere într-un castron mic, puneți deoparte.
Combinați ulei de măsline extravirgin, oțet de orez, 2 lingurițe de miere, 1 linguriță de muștar Dijon, sare și piper negru într-un borcan cu capac. Se agită puternic vinaigreta până se combină, aproximativ 30 de secunde. Pune vinaigreta deoparte.
Feliați fante de 1/2 până la 1 inch între fiecare os al rafturilor de miel pentru a asigura prăjirea uniformă a cărnii.
Condimentați fiecare raft cu sare și piper negru pe toate părțile.
Încălziți uleiul vegetal în tigaie la foc mare. Rumeniti fiecare raft de miel timp de 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați rafturile de miel pe foaia de copt căptușită cu folie.
Periați fiecare raft cu amestec de muștar și miere.
Presărați amestecul de mentă peste partea superioară și laterală a fiecărui raft.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra și mediu rar în centru, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 125 până la 130 de grade F (52 până la 54 de grade C).
Scoateți din cuptor și lăsați mielul să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire, stropit cu vinetă de muștar cu miere.