Raft de miel cu crustă de Dijon și roșii Cherry de rozmarin

Raft de miel cu crustă de Dijon și roșii Cherry de rozmarin
Rack de miel cu crustă Dijon și roșii cherry Rosemary este un fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 76 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, roșii cherry, miel de 2 kilograme și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de miel cu usturoi rozmarin crustă Dijon, Rack de miel Dijon, și Dijon-raft Balsamic de miel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați pesmetul și rozmarinul tocat apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3
Răspândiți muștarul pe capacul de grăsime al suportului de miel, apoi apăsați uniform amestecul de pesmet peste muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Raft De MielRaft De Miel
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Așezați roșiile și crenguțele de rozmarin în foaia de copt și aruncați cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Așezați mielul, pesmetul cu fața în sus, peste roșii; apoi puneți raftul în cuptor. Se prăjește până când temperatura internă ajunge la 125 f, apoi se odihnește timp de 10 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se servește cu vin roșu deschis și pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista