Raft de miel cu crustă de Dijon și roșii Cherry de rozmarin
Rack de miel cu crustă Dijon și roșii cherry Rosemary este un fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 76 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, roșii cherry, miel de 2 kilograme și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de miel cu usturoi rozmarin crustă Dijon, Rack de miel Dijon, și Dijon-raft Balsamic de miel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Combinați pesmetul și rozmarinul tocat apoi condimentați cu sare și piper.
Răspândiți muștarul pe capacul de grăsime al suportului de miel, apoi apăsați uniform amestecul de pesmet peste muștar.
Așezați roșiile și crenguțele de rozmarin în foaia de copt și aruncați cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați mielul, pesmetul cu fața în sus, peste roșii; apoi puneți raftul în cuptor. Se prăjește până când temperatura internă ajunge la 125 f, apoi se odihnește timp de 10 minute pentru mediu rar.
Se servește cu vin roșu deschis și pâine crustă.