Raft de miel cu crustă de afine cu cartofi de rozmarin
Raftul de miel cu crustă de afine cu cartofi de rozmarin este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 712 calorii, 33g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, rozmarin, lingurițe fulgi de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Raft de miel cu crustă de ierburi cu cartofi de rozmarin, Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, și Raft de miel cu crustă de rozmarin cu sos Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Pentru a pregăti raftul de miel, tăiați grăsimea din miel; așezați mielul, cu carnea în sus, pe o tigaie pentru pui. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a mielului, asigurându-vă că termometrul nu atinge osul.
Combinați afine, 3/4 linguriță de rozmarin, usturoi și șalotă într-un robot de bucătărie; procesați până când merisoarele sunt tocate.
Adăugați pesmet, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Intinde mustar peste miel; pat breadcrumb amestec în muștar pe Miel.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Pentru a pregăti cartofii, combinați cartofii și ingredientele rămase într-un castron. Aranjați cartofii în jurul mielului.
Coaceți mielul și cartofii la 425 timp de 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu). Acoperiți mielul și lăsați să stea 10 minute; feliați raftul în 8 cotlete.