Raft de miel cu coroană cu cuscus de ierburi verzi

Raft de miel cu coroană cu cuscus de ierburi verzi
Crown Lamb Rack cu cuscus verde de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $4.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 687 calorii. Un amestec de sare și piper, bulion de pui degresat cu grăsime, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Raft De Miel Cu Crustă De Ierburi, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi.

Instrucțiuni

1
Clătiți friptura de miel, uscați-o și așezați-o pe un suport metalic într-o tigaie superficială (cel puțin 10 in. pătrat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă chimenul măcinat și 1/2 linguriță fiecare sare și piper; frecați pe friptură, în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Coaceți mielul într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când un termometru introdus orizontal prin friptură în centrul celei mai groase părți citește 145 până la 150 pentru rare, 35 până la 40 de minute sau 155 pentru mediu-rare, 40 până la 45 de minute. Dacă vârfurile osoase încep să ardă, drapați-le cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, agitați frecvent nucile de pin până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute; se toarnă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
La tigaie, adăugați ceapa și cârnații; se amestecă frecvent la foc mare, rupând carnea în bucăți mici, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulion și acoperiți; când fierbe, amestecați mazărea și acoperiți. Când fierbeți din nou, amestecați cuscusul, acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Lăsați să stea într-un loc cald timp de 10 până la 20 de minute.
8
Ca fripturi de miel, într-un robot de bucătărie sau cu un cuțit, tocați mărunt pătrunjelul, menta și mărarul (sau sfărâmați ierburile uscate) și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi UscateIerburi Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Transferați friptura într-un platou; menținându-l cald, lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute. Se amestecă amestecul de plante în cuscus fierbinte; umpleți centrul de friptură cu o parte din cuscus și restul de lingură în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Presărați cuscusul cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
11
Tăiați mielul între coaste și serviți cotletele cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
12
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista