Raft de carne de porc cu crustă de ierburi
Raftul de carne de porc cu crustă de ierburi este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 35. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 129 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat grosier, pătrunjel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Raft De Carne De Porc Cu Crustă De Ierburi, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tăiați excesul de grăsime din carne; se întinde uniform cu muștar.
Se amestecă pesmet, pătrunjel, arpagic, rozmarin, 3 linguri. ulei, sare și piper; apăsați uniform pe carne.
Așezați pe raft în tigaie.
Se amestecă morcovii și ceapa; aruncați cu 1 lingură rămasă. ulei.
Se adaugă în tigaie cu carne.
Coaceți 1 oră 30 min. la 2 ore sau până când termometrul de carne înregistrează 71°.
Lăsați să stea 10 până la 15 min. înainte de feliere.
Se servește cu morcovi și ceapă.