Radicchio și mere în vinaigretă cu nuci de pin

Radicchio și mere în vinaigretă cu nuci de pin
Radicchio și mere în pin-nuci Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cidru de mere, șalotă, radicchio și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Risotto Cu Radicchio, Sultane Și Nuci De Pin, și Salată De Rucola Cu Smochine, Nuci De Pin Și Radicchio.

Instrucțiuni

1
Puneți cidru și miere într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la un sirop (aproximativ 1 lingura.), 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți șalotă, oțet și 1/2 linguriță. sare într-un castron mediu și lăsați să stea 5 până la 10 minute. Între timp, puneți 1/4 cană de nuci de pin într-un mortar și folosiți pistilul pentru a lucra într-o pastă aspră. Pune deoparte. Se amestecă siropul de cidru în amestecul de oțet de șalotă, apoi se amestecă în ulei de măsline. Se amestecă pasta de nuci de pin pentru a crea un pansament cremos și se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Puneți radicchio într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Stropiți cu jumătate din pansament și aruncați bine. Aruncați mere, adăugând mai mult pansament, dacă este necesar, pentru a acoperi salata. Împărțiți salata în 6 farfurii. Acoperiți fiecare salată cu prosciutto, parmezan, restul de 1/4 cană de nuci de pin și piper, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista