Radicchio La Cuptor

Radicchio la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de radicchio, usturoi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Radicchio Treviso), Dovlecei La Cuptor Cu Salată Radicchio, și Gatiti cartea: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola si Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele radicchio, aruncând frunzele exterioare ofilite sau învinețite și tăind chiar fundul dacă sunt dure și decolorate (nu îndepărtați miezul). Tăiați capetele în sferturi sau șase, în pene de aproximativ 3 inci lățime.
Tăiați miezul, astfel încât frunzele să fie ținute împreună. Aranjați un suport în centrul cuptorului și încălziți la 191°.
Puneți untul și 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și puneți la foc moderat. Când untul este topit și spumant, amestecați ceapa și usturoiul și gătiți un minut, apoi așezați toate panele radicchio într-un singur strat.
Presărați sarea, acoperiți tigaia și gătiți încet, întorcând pene și amestecând ceapa la fiecare câteva minute.
După aproximativ 10 minute, când radicchio este ușor înmuiat, dar încă ținându-și ferm forma, amestecați oțetul cu apă de cană și turnați în tigaie. Ridicați puțin focul și aduceți lichidul la fierbere, întorcând pene și amestecând. Gatiti inca cateva minute, pana cand sucurile de tigaie sunt reduse si siropoase si panele sunt usor caramelizate.
Scoateți tigaia de pe foc și aranjați panele radicchio în vasul de copt într-un singur strat. Lingurați ceapa de jur împrejur și turnați lichidul de tigaie peste.
Stropiți pe restul de 2 linguri de ulei de măsline, condimentați cu piper negru proaspăt măcinat și presărați brânza rasă într-un strat uniform, acoperind radicchio.
Cortați vasul cu folie de aluminiu, apăsându-l pe laturi.
Coaceți acoperit aproximativ 20 de minute, îndepărtați folia și coaceți încă 5 minute sau mai mult, până când panele radicchio sunt fragede și umede și glazurate aurii deasupra.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;