Radicchio La Cuptor

Radicchio La Cuptor
Radicchio la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de radicchio, usturoi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (Pappardelle coapte cu Radicchio Treviso), Dovlecei La Cuptor Cu Salată Radicchio, și Gatiti cartea: paste coapte cu Radicchio, Gorgonzola si Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele radicchio, aruncând frunzele exterioare ofilite sau învinețite și tăind chiar fundul dacă sunt dure și decolorate (nu îndepărtați miezul). Tăiați capetele în sferturi sau șase, în pene de aproximativ 3 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2
Tăiați miezul, astfel încât frunzele să fie ținute împreună. Aranjați un suport în centrul cuptorului și încălziți la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneți untul și 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și puneți la foc moderat. Când untul este topit și spumant, amestecați ceapa și usturoiul și gătiți un minut, apoi așezați toate panele radicchio într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați sarea, acoperiți tigaia și gătiți încet, întorcând pene și amestecând ceapa la fiecare câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
După aproximativ 10 minute, când radicchio este ușor înmuiat, dar încă ținându-și ferm forma, amestecați oțetul cu apă de cană și turnați în tigaie. Ridicați puțin focul și aduceți lichidul la fierbere, întorcând pene și amestecând. Gatiti inca cateva minute, pana cand sucurile de tigaie sunt reduse si siropoase si panele sunt usor caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți tigaia de pe foc și aranjați panele radicchio în vasul de copt într-un singur strat. Lingurați ceapa de jur împrejur și turnați lichidul de tigaie peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Stropiți pe restul de 2 linguri de ulei de măsline, condimentați cu piper negru proaspăt măcinat și presărați brânza rasă într-un strat uniform, acoperind radicchio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Cortați vasul cu folie de aluminiu, apăsându-l pe laturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți acoperit aproximativ 20 de minute, îndepărtați folia și coaceți încă 5 minute sau mai mult, până când panele radicchio sunt fragede și umede și glazurate aurii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate10
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista